網購天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

BK Milk勳章

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

60厘米呀?

男爵府

畀面勳章

引用:請問有無jm買個60米聖誕樹?因屋企無地方放

原帖由 catthien 於 13-11-18 發表
請問有無jm買個60米聖誕樹?因屋企無地方放,只可放在飯檯上,想搵平平地

...
百幾尺高?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係擺唔到大棵, 所以買左呢棵60cm.
http://item.taobao.com/item.htm?id=21906859335
等緊收貨, 收到話你知.
其實有d更平, 不過好似好瘦弱咁, 唔知呢棵得唔得.

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆:有無買個60米聖誕樹

60米

---生命無價,請支持領養---

大宅

catthien 發表於 13-11-18 16:21
請問有無jm買個60米聖誕樹?因屋企無地方放,只可放在飯檯上,想搵平平地

...

你張飯檯都好大下

禁止訪問

BK Milk勳章

回覆:有無買個60米聖誕樹

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:60米,+果然係住伯爵府+

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:我都係擺唔到大棵,+所以買左呢棵60cm.+http

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

翡翠宮

引用:Quote:goo_littlebb+發表於+13-11-18+16:35

原帖由 puicps0614 於 13-11-22 發表
收貨未?等你report,我都想買返棵擺屋企
哈哈,我買咗9單,俾一單買衫既唔知佢出貨未,搞到其他8單都keep咗喺集運度呀,我等埋今日見佢無動靜我就唔等啦

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-11-22+發表

原帖由 goo_littlebb 於 13-11-22 發表
哈哈,我買咗9單,俾一單買衫既唔知佢出貨未,搞到其他8單都keep咗喺集運度呀,我等埋今日見佢無動靜我就唔 ...
收到!
一般啦,個底唔多隱陣,所以我用咗個紙盒坐住先包金紙。
幾粒大彩星係我另外同賣家買既。

我唔敢買有閃燈果隻,怕危險,所以另外買咗前面個雪人&聖誕老人@8.8, 仲可以換電。

翡翠宮

回覆:有無買個60cm聖誕樹

未裝身前

翡翠宮

回覆:有無買個60cm聖誕樹

仲買咗嚟開party俾小朋友玩既拍拍帶@2

翡翠宮

引用:仲買咗嚟開party俾小朋友玩既拍拍帶@2+

原帖由 goo_littlebb 於 13-11-26 發表
仲買咗嚟開party俾小朋友玩既拍拍帶@2
貼玻璃用@~4
去書局要十幾蚊個

首頁

尾頁

跳至