自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

忽然想去大x樂買奶茶,不知熱 or 凍好

hello hello ~~

象牙宮

hot only

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:平時飲開熱奶茶,不知凍奶茶好飲嗎?

早~ 熱,午~ 凍

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

畀面勳章

I drink Cold only
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我淨係飲涷, 覺得熱好難飲

jeffreyca  Me too!  發表於 13-11-21 23:31
goosema  X2  發表於 13-11-21 10:24

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:平時飲開熱奶茶,不知凍奶茶好飲嗎

只飲熱的,凍的稀頂唔到癮

EMILY03  agree  發表於 13-11-21 10:25
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

天氣熱飲凍
天氣凍飲熱

公爵府

not good to health ah

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

1928mickey 發表於 13-11-21 10:09
早~ 熱,午~ 凍
同你一樣

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

全年飲熱

htts  me 2  發表於 13-11-21 12:28

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:丁丁* 的帖子

我就鐘意凍多d

水晶宮

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

我愛飲,但飲完一定手震!只可有時飲麥記熱茶包奶茶(仲係好快取出茶包再加三盒奶仔)頂下癮!

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 丁丁* 的帖子

我習慣飲熱野~
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

男爵府

2024年龍年勳章

飲熱,凍好似淡啲,唔及茶餐廳好

複式洋房

戒凍飲所以通常飲熱奶茶,但係吉x家d凍奶茶真係好清香(通常忍唔住) ……

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

丁丁* 發表於 13-11-21 10:02
忽然想去大x樂買奶茶,不知熱 or 凍好
我飲熱會胃痛, 但係凍..又會拉肚子..所以

翡翠宮

>30度先飲凍野

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

首頁

尾頁

跳至