跳至

首頁

尾頁

複式洋房

bb 返緊woodland. 自己都好鐘意!!想試safari kid係貪佢近同平。但唔知質素師資點。有冇jm 打算報??

男爵府

1月6日有䦕放日

複式洋房

回覆:置富safari kid

我已經去睇左喇。就係覺得環境ok. 老師幾nice. 但相比woodland 唔知點。

男爵府

回覆:gingerbearbb 的帖子

我都打算比仔上after school course,又係覺得近+平

別墅

I want to find out more too! Do they teach Chinese or is it all English?

洋房

引用:I want to find out more too! Do they tea

原帖由 sunflo 於 13-12-05 發表
I want to find out more too! Do they teach Chinese or is it all English?
兩閰响置富边度,唔該?

別墅

回覆:4eyeboy 的帖子

Woodland 係華富,Safari Kid 近置富巴士總站。我仔仔番左Safari Kid 一個月左右,一星期兩日,番得幾開心。Weekly 都有收到老師email,講番教啲乜,小朋友表現,仲有上堂既相。每堂都有小小普通話教。佢地久唔久有open day,可以打去學校查詢。

大宅

幾錢到呀D afterschool 課程?想比囡囡試下!

別墅

回覆:置富safari kid

我小朋友讀緊level 1, English mainly + mandarin time.

首頁

尾頁

跳至