在職全職

跳至

首頁
12345...15

尾頁

大宅

Re: 79~~~~~~~~~~入來傾下計!!

patpatching:
你就好啦!!生咗係女女, 我都好鐘意女架, 因為依家d男仔都唔聽話, 我認識d男小朋友都係百厭仔, 唔聽教, 包括我仔仔都係百厭仔 :-( , 女仔就算百厭, 將來都會返回父母身邊, 不過我唸我都唔會再生!!!

旅遊分享>[開心遊日記]

大宅

慢DD:
其實大家都係中午時間係度多, c嘢得閒就上來多d呀!!

靜精媽咪:
hi!!!!!!!!又多一個bk朋友啦!!!happy!!

別墅

chrisli,

係呀,

all 79年~~~靚靚快d入來傾下啦!

大宅

我住天水圍, 有一個囡囡6個幾月不過我係78年吾係79 年架, 吾知歡吾歡迎呢

男爵府

chrisli 寫道:
hi!!
係咪真係咁少79年嘅媽咪呀, 其實我都識好多個79年嘅媽咪架!!!大家入來傾吓計啦!!!
ivy_lau:
其實湊兩個係咪好辛苦架?

HeiHeiB:
咁你咪好少出市區!!

湊兩個....我覺得超辛苦,因為我個仔仲細,而家先得一歲,又未返學,所以好困身,個女四歲幾好d,不過好痴身,成日要人陪,我又要煮飯又要做家務,又要湊佢地,點會唔辛苦吖,唔好話上網,有時連痾屎都唔得閒,呵呵呵呵~~~~

大宅

chrisli ^^

係呀...我日日都煮飯

大宅

cherrycc ^^

我都係住天水圍

大宅

[quote]
HeiHeiB 寫道:
cherrycc ^^

我都係住天水圍

別墅

cherrycc, HeiHeiB

hihihihi

別墅

ivy_lau,

hihihihihi

別墅

cherrycc,,

78年都歡迎您架!!!

侯爵府

hihi~大家好我都係79年架~~~

別墅

hihihi~~媽媽:

chrisli~
heilheib~
ivy_lau~
patpatching~
babytszkin~
cherrycc~
redelmo~
tsun媽媽~
fifi5~
mcdullyiu~

歡迎加入

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

受埋我得唔得呀?
你地d bb幾大呀?
我一個3.5,1個1.5呀!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

別墅

mcdullyiu ,

hihihihi當然冇問題啦!
我個仔三歲八個月大呀!
多d上來傾下計啦!

大宅

cherrycc:
其實什麼年份都冇所謂架, 你可以一齊同我哋傾, 仲開心, 又熱鬧, 幾好呀!!!!!

ivy_lau:
我老公成日都叫我生多個, 我冇理佢咋, 咁聽你個即係人都癲, 所以都係一個夠哂數!!!

HeiHeiB:
我以前都成日煮飯架, 但仔仔大了, 有時都會同d同學媽咪中午落街食, 我都覺得係屋企食健康d, 不過我成個星期都冇煮過晚飯, 聽日就要煮一餐先!!!

babytszkin & mcdullyiu:
hi!!好開心咁熱鬧!! 我仔仔今年都4歲2個月多, 你哋都係全職媽咪呀??

慢dd:
你都要得閒多d上來傾計呀!!!!
我依家好攰好攰呀!!!
:-( :-( :-( :-(

別墅

我同意呀!!!!

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

hello, 我都係79年媽媽黎架, 我囝囝就黎11個月大

大宅

我都係 79 年的全職媽媽 , 我可以加入嘛

侯爵府

hihi係呀~我係full time媽咪黎架~我個仔3歲5個月不過他有自閉症架`所以我平時咩時間都比晒他連朋友都唔多個,有機會識到您地好開心呀hihihihi~~~

首頁
12345...15

尾頁

跳至