潮流時尚

跳至

首頁
34567...15

尾頁

大宅

Re: jshoppers

各位媽咪, 我都想訂呀, 請問價錢點對港幣? 是不是貨價再要+運費? 要買幾多錢先可免運費? 是不是要入會才可買? 請問有冇媽咪可以話我知? Thanks

大宅

Hi:我都今日訂咗衫俾自己同阿囝,上次訂唔收運費,
今次我訂咗2件衫+3條褲俾囝囝,自己訂咗2件衫,
但運費HK$39.80,唔知有冇錯呢?
好似應該唔會咁平
有冇人知道呀! 指教

子爵府

FOC

首先你要登記做會員先,跟住計港元是將個日元 x 0.063=港元價錢架啦....我之前以為 rate0.067 到我前日訂衫時見佢個rate計0.063喎,嘻嘻...即係好似平左咁....前排試過免運費只做幾天,個次是我第一次訂,但我無訂咁多因心裡有點怕!!!今次再訂就要俾運費啦...現在至5月31日有優惠,由jpy1~9,999只收jpy600運費,由jpy10,000~200,000就收jpy1,200運費啦....明唔明白呀...我都算初初訂咋...知既野就係咁多,希望幫到你啦...thx

大宅

mickey24

Thank you

因為有優惠,所以平左運費

侯爵府

mickey24 寫道:
FOC

首先你要登記做會員先,跟住計港元是將個日元 x 0.063=港元價錢架啦....我之前以為 rate0.067 到我前日訂衫時見佢個rate計0.063喎,嘻嘻...即係好似平左咁....前排試過免運費只做幾天,個次是我第一次訂,但我無訂咁多因心裡有點怕!!!今次再訂就要俾運費啦...現在至5月31日有優惠,由jpy1~9,999只收jpy600運費,由jpy10,000~200,000就收jpy1,200運費啦....明唔明白呀...我都算初初訂咋...知既野就係咁多,希望幫到你啦...thx

佢既"外幣估算"確實計出黎係0.063,不過我收到上次訂既 咭statement, 原來咭公司(e.g.visa/mater ...)會以jshoppers 返單果日既rate 黎計+ rate charge(visa-1.75%,master 1.85%)....
即我上次買左2480 yen ,但 statement amount 係$166.77,即係個rate其實都係0.067
我都係打去問返咭center 先知咋~~
愛是恆久忍耐......

子爵府

新紮媽媽

哦....即係我計0.067係最好啦...本來想再等免運費才買,但心思思等唔切,又走去訂而且又見到運費都做緊優惠,都係每件加多十元多啦...不過起碼唔會同出面撞衫囉...及的質料都唔錯!!!最鐘意就係佢的內褲,好正呀....嘻嘻!!!

大宅

畀面勳章

想問一下多數咩時候會有免郵費?

大宅

唔該哂Mickey24.

子爵府

tingwong

我都唔知架...所以成日都要上一上個網站望下囉...嘻嘻!! :mrgreen:

大宅

畀面勳章

唔該晒,但我重想問家下係唔係已經無買30000jp免郵費果隻?
tingwong

我都唔知架...所以成日都要上一上個網站望下囉...嘻嘻!! :mrgreen:

侯爵府

新紮媽媽

哦....即係我計0.067係最好啦...本來想再等免運費才買,但心思思等唔切,又走去訂而且又見到運費都做緊優惠,都係每件加多十元多啦...不過起碼唔會同出面撞衫囉...及的質料都唔錯!!!最鐘意就係佢的內褲,好正呀....嘻嘻!!!

係呀~~計0.067就最架啦~~
我都係忍唔住前兩日再訂呀(我第一次訂係佢free 郵費果次,我本來又係想等佢再有free 郵費promo先訂...不過佢d 女仔衫實在太cute啦,真係忍唔住...,又平喎....圍返都係三十幾蚊/件,我同3 fd 一齊訂,郵費share返每人都係廿蚊,kaka~~
我都有見到佢d bb內褲,不過我個女得九個月,未有耐着到底褲~~

子爵府

新紮媽媽

你同我都一樣亦是在免郵費時第一次訂購,見到bk媽媽都贊正,所以同埋個同事一齊訂,不過都係簡的平平地既試下,睇下的質地同相片有無差別,返貨時睇都唔錯呀...日本野係唔同的既,所以每天工作都包括上jshoppers啦...哈哈....今次再訂因有運費而且我怕同人share的運費都唔知點計好!!免得麻煩就自己靜靜地訂左啦....嘻嘻.....雖然每件貴多十元多啦...但起碼的款唔會出街同人撞衫,好肉酸架.....

別墅

Hi,

我在那裡可以見到郵費幾多呢?

大宅

請問有冇網址, 点樣訂, 洗唔洗入會架, 我未試過, 請各位多多指教.
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

子爵府

AGNESNG

係網站既左手邊"送貨手續費"就是運費啦....

子爵府

Venus

jshoppers click here

要登記會員才能買得架....

侯爵府

新紮媽媽
你同我都一樣亦是在免郵費時第一次訂購,見到bk媽媽都贊正,所以同埋個同事一齊訂,不過都係簡的平平地既試下,睇下的質地同相片有無差別,返貨時睇都唔錯呀...日本野係唔同的既,所以每天工作都包括上jshoppers啦...哈哈....今次再訂因有運費而且我怕同人share的運費都唔知點計好!!免得麻煩就自己靜靜地訂左啦....嘻嘻.....雖然每件貴多十元多啦...但起碼的款唔會出街同人撞衫,好肉酸架.....
不過我今次訂就冇上次咁快送到...因為呢期佢多假期....上次我29/3訂,2/4就到貨,今次25/4訂,而家都未收到佢寄出既mail !等到我不知幾心急~~~~~~~~

子爵府

新紮媽媽

30/4, 3/5, 4/5及星期六..日,都放假,我諗今次會等耐左囉....

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我24/4 夜晚訂, 今朝已經收到 lu!!!

大宅

mickey24

唔該晒, 係唔係登記左就可以隨時買野....
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

首頁
34567...15

尾頁

跳至