夫婦情感

跳至

首頁
23456...64

尾頁

大宅

回覆:原諒(俾香港小三逼到無路可行)續

封信睇唔清。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

alicemic 發表於 13-11-30 09:08
我認我個人比較冷血,A先生,你已經有一個咁好既老婆,有3個天真可愛既小朋友同一個幸福家庭,你仲留呢個未 ...

不能認同更多, 雖然係殘忍, 你俾佢生左出來更難忍, 講真, 佢咁好床上功夫, 就算佢有B都唔知係咪真係A先生你, 而且佢咁識耍手段, 係咪真係有B都未知知數, 到時又話你地攪到佢小產, 又要生又要死, 等你內疚, 目的就係唔甘心輸俾MEIMEI, A先生, 請你唔好俾機會自己再做D傷害老婆傷害個家既事, 你係男人黎架, 真係可以咁忍心將一生交給你既女人, 再有機會受傷嗎?? 請三思呀!!!
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

大宅

有冇JM可以打返樓主執信出黎..
因為我真係睇唔清楚~~~:

禁止訪問

引用:有冇JM可以打返樓主執信出黎..因為我真係睇

男爵府

BK Milk勳章

[size=11.818181991577148px]bettylam[size=11.818181991577148px] dear April_B:等我幫你填返x<營>造 [size=11.818181991577148px]發表於 2 小時前
係喎,係營字.THANK YOU!

男爵府

BK Milk勳章

samanthalai 發表於 13-11-30 08:08
多謝你的翻譯,祝樓主從今以後都幸福快樂!
唔洗客氣!我好樂意.睇左咁多晚,今晚最開心

男爵府

BK Milk勳章

做個靚太 發表於 13-11-30 09:04
樓主……一路睇一路喊可能因為我投入左感情,
我曾經都有小三嘅困擾,不過對比你地只係濕碎事,
但都足夠令 ...
有過一次小三,之後真係要再重新建立信任...
你E家先生一收工即返去家嗎?
多D2個人拍下拖,你哄下我,我哄下你,
見凍就攬住你~
起碼日日都有段時間好CLOSE好SWEET先...
雖然我都唔知咁樣得唔得

男爵府

BK Milk勳章

bettylam 發表於 13-11-30 09:08
回覆 meimei: 的帖子

早晨!meimei:
我E家好開心,但又好想喊
充心祝福MEIMEI,
希望A先生加倍愛錫屬於你地既家.
對於有可能影響到你地既野,立馬決斷OR交哂俾MEIMEI吧,包括出面究竟係咪有個B...

男爵府

BK Milk勳章

jjfung1 發表於 13-11-30 10:02
看完, 又流淚了.
`不為什麼, 只為我愛你, 我愛你, 我愛你'
可以想像你很愛你老公. 你老公亦很愛你.
只有好愛好愛老公,個家,同小朋友先至做到..............................

男爵府

BK Milk勳章

Winnie_1210 發表於 13-11-30 10:44
咁話晒我哋一齊已經3年,而佢個ex俾個boss飛咗之後連業都失埋叫c6幫手搵工(個男人嘅背景尤如A生,不過聽講 ...
嗯,好彩你先生都豬唔哂~!佢有你陪佢跨過考驗,是幸福既!
[size=15.454545021057129px]我發覺「小三問題」已經好似風土病一
[size=15.454545021057129px]我同意!冇一個女人會因為愛而想你拋妻棄子,只因佢地道德價值敗壞同自私...
[size=15.454545021057129px]同D咁既女人一齊, 男人身邊D朋友唔出聲,心裡面真係為你難過~

男爵府

BK Milk勳章

yanchengsc 發表於 13-11-30 10:49
回覆 April_B 的帖子

THANKS 我有老花真係睇吾到
客氣~^_^我照著打一次都好傷心好感觸

珍珠宮

引用:Quote:Winnie_1210+發表於+13-11-30+10:44+

原帖由 April_B 於 13-11-30 發表
嗯,好彩你先生都豬唔哂~!佢有你陪佢跨過考驗,是幸福既!
我發覺「小三問題」已經好似風土病一
我同意!冇一個 ...
我自細就聽我婆婆同我老豆講:“xx,柴米夫妻;金錢老契啊!”

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:April_B 的帖子

吾好客氣呀!April

Jm們真的好戥meimei打贏呢場仗開心

April_B    發表於 13-11-30 23:06
NNN

男爵府

回覆:meimei: 的帖子

恭喜哂meimei,睇到你老公回來你身邊,我真的想哭啊.......是感動既淚水!!!

天啊,求求你別讓meimei再難過,她實實在在是一個好妻子好媽媽好新抱,
苦夠了.....就讓他們一家5口永遠開開心心生活吧!!!!!

別墅

多謝27樓,雖然唔完整但係都七七八八
唔好意思,我岩岩先發覺係簡體字,大家應該唔係咁識睇,我係比有咁困擾既jm 參考 我再翻譯一次
老公:
如果文字是忘憂藥的話,我願把世上所有文字一次不分晝夜看完,如果世上有失憶草的話,我願把宇宙所有的草藥試一遍,試出失憶草的滋味,如果可以 我想忘記一切,包括以前的你與我 可以的話 我願我們是一個全新的開始,可是你還是你 我還是我 不該發生的發生了,這將會是我一生的痛,我想忘記一切,忘記所有...每天的清晨不同 氣息不同,睜開眼看見的是你,想著的是你,夢見的也是你,生活的全部還是你,看見的是愁~你給予我生活的全部 希望 幸福 快樂 但你一夜之間掠奪走了一切 我無法像從前一樣對生活充滿了幻想,所有的一切變得黑暗,沒有了色彩,但一切的一切已不重要,我只能給你一個安定的生活,無法給你多姿的世界,你成功的成為了一個優秀的男人,而我不久只能成爲你的下堂妻,一個沒有了愛的家庭還會有什麽,我不能改變 一切都是我的錯 我只是一個失敗的女人,我沒有去營造好家庭的婚姻藝術,但我不氣餒,我相信你還有愛 愛我 愛孩子 愛我們的家
我無時的提點自己,是因有了你 世界屬於己 我不停想,不知何時我們的情感如此脆弱,每晚獨我一人時 我又飄飄蕩蕩的想起過往情景,但此情不在,我又如此傷心,我 還是放不開你 不爲什麽,只為我愛你,只為我愛你 我愛你 2013年11月25日 你的妻xx
各位盡情發表,,詩興大發的jm 也可以盡情發揮,相信好多jm願意點評
接下來,跟小三對招,揚眉吐氣的一天來了

irenefrankieho    發表於 13-12-3 17:34
jenniecatcat  喊死人了  發表於 13-12-3 11:14
roseyy    發表於 13-12-1 22:48
Lausanyau  好感人  發表於 13-12-1 00:14
monsterbebebe  好感動啊  發表於 13-12-1 00:06
chunsamyuen    發表於 13-11-30 22:36
haha_13  好感動  發表於 13-11-30 21:31
pinkcouture  睇到我喊哂   發表於 13-11-30 16:33
fanny3315    發表於 13-11-30 14:44
許c9  真係感動到眼淚都流出黎  發表於 13-11-30 14:30
yukileecc11  好感動!  發表於 13-11-30 13:36
Lovelovebear  感動  發表於 13-11-30 13:25
starbabymm  好心急,想睇賤三嘅悲慘下場~等佢之前仲咁囂張,呵呵呵~  發表於 13-11-30 13:19
mimi23  㳟喜Mei mei 有個好開始!  發表於 13-11-30 13:16
tiffany811  快D快D,等緊睇條臭賤三點折墮!!!!  發表於 13-11-30 13:06

大宅

引用:多謝27樓,雖然唔完整但係都七七八八唔好意

原帖由 meimei: 於 13-11-30 發表

多謝27樓,雖然唔完整但係都七七八八
祝你幸福快樂

別墅

Mei mei 祝福您們一家

子爵府

引用:Quote:LSHMWS+發表於+13-11-30+02:26+我睇

原帖由 April_B 於 13-11-30 發表
Thanks jm

複式洋房

回覆:alicemic 的帖子

絕對贊成要個小三落咗個BB,生佢出黎,佢會怨你一世,令佢一出世就成為一個比人睇唔起嘅野仔/女!何苦呢!回頭是岸呀!

首頁
23456...64

尾頁

跳至