夫婦情感

跳至

首頁
34567...64

尾頁

男爵府

太令人感動了。日日夜夜只爲你。恭喜樓主啊,守得雲開見月明(呢句有冇用錯呢?)

meimei:  冇呀冇呀 係咁既意思  發表於 13-11-30 13:53

別墅

跟住果兩日我人釘人跟得好實,就差去廁所都跟住,佢話你放心,我依傢已經係有腳的雀仔,唔會再飛了,我話我依傢咁係防小人 不防君子,之後佢電話交比我聽,我都係公司學習點嘢而忙碌,畢竟好多年未做都要時間,期間老公個女仔都有打電話來 老公擋住我面話無再打來了,已經唔想同佢有任何瓜葛,叫佢算罷了,無再傷害我老婆 我只有一個老婆,個女仔應該係果頭喊得好犀利,老公都無安慰佢,過一陣,老公開聲:你要繼續喊就喊了,我唔得閒,收線 晚上我又有同老公講過個女仔肚既問題,咁拖都唔係辦法,老公話隨便佢了,佢自己咁有主意 應該會解決,只不過佢都係可憐既拉,我知老公仲以爲個女仔真係愛佢,有啲野男人就係咁弱智既了...
如大家所料,個女仔真係來公司揾佢,見到我佢仲大驚失色:你點解會係哩度架,好笑了我公司我點解唔可以係哩度?哩度唔歡迎你,唔該請你離開,如果你唔要面,我唔介意叫security ,佢又黎果招 大大的眼睛一動不動眼淚要流又忍係個眼渡,真係見者淒涼,有同事都睇唔過眼講,咁好戲唔做戲真係嘥嗮,有同事跟住話:你以爲人地唔想呀!無哩個命咯,老公見都唔想係公司嘈話:去間房傾好嗎?當然唔好了,我都唔想佢入公司 要傾 好呀!出去傾,你去上次果間等我哋,我哋即刻來,佢唔蠕,老公話你去了,我哋即刻來,佢狠狠望我同講野個兩個同事一眼轉身出去 我同老公到公司樓下我叫老公等等,我去買啲野返來(係呀!你哋好聰明呀!估到勒,我去買驗孕棒)我們一起去到上次果間,真係峰迴路轉,上次比你蝦到死,今次就算唔蝦你都要揾返個場返來(晚上一定更新,個囡唔放過我 今日一定寫嗮)

saisai937    發表於 13-12-6 17:27
君瑤媽  樓主你好聰明又鎮定  發表於 13-12-3 00:02
ocean_victoria  A太 ~    你真係好型呀!!  發表於 13-11-30 20:50
Yang81  忍唔住再次  發表於 13-11-30 19:01
beauci  忍唔住啦我,我終於要開聲啦,我諗所有bk的jm都好英明的,不分b6定香港人,拆晒人家庭的賤人就係唔抵幫,,我諗我地大家都有家庭,有仔女,對個家充滿著希望,唔容許有任何人破壞我地1手1腳經營的家,現在聽到你的好   發表於 13-11-30 18:30
pinkcouture  好正呀!哈哈!期待期待!樓主我地全部人都撐你!  發表於 13-11-30 16:36
wanzz  好緊張啊!樓主今晚一定要update!  發表於 13-11-30 16:29
noelching39  好勁,我開頭睇得心酸,到而家  發表於 13-11-30 15:17
reatrice  meimei真係叻加冷靜!!  發表於 13-11-30 15:16
tabasco2bb  好緊張呀~  發表於 13-11-30 15:11
fanny3315  戲肉  發表於 13-11-30 14:46
許c9  驗孕棒~~~~我都睇到好緊張喇  發表於 13-11-30 14:34

伯爵府

引用:請原諒我偷懶~因為仲有野未寫完+首先係封信

原帖由 meimei: 於 13-11-30 發表
請原諒我偷懶~因為仲有野未寫完 首先係封信 ~之後係見面講條件 再之後是我們兩個對大家的說話
...
Good luck

禁止訪問

引用:跟住果兩日我人釘人跟得好實,就差去廁所都

男爵府

跟住果兩日我人釘人跟得好實,就差去廁所都跟住,佢話你放心,我依傢已經係有腳的雀仔,唔會再飛了,我話我 ...
只能夠兩個字形容賤三

抵死

meimei.......我睇完覺得好心涼啊!!!!

別墅

回覆:原諒(俾香港小三逼到無路可行)續

樓主,
我睇哂你寫既post,睇到喊死我
...你係呢個世界上最偉大既老婆,最叻最本事既媽咪,你既仔女為你驕傲,你c6真正身心都返嚟係你努力同應得既成果,唔好輸俾個賤小三,一蚊都唔好益佢,bk所有媽咪都會支持你㗎…

男爵府

不知為何,這故事有不得不看下去的理由,可能崩潰的一刻,實在震撼,觸動了全世界jm 的神經。

男爵府

回覆:meimei: 的帖子

支持⼃⼁⼃

珍珠宮

偶像

等追!!!

大宅

等!

大宅

回覆:meimei: 的帖子

恭喜你!永遠支持你

禁止訪問

別墅

引用:Quote:原帖由+meimei:+於+13-11-30+發表跟

原帖由 happyday5hk 於 13-11-30 發表
咁即係無bb?假既?
我都估隻小三個肚根本無野!
隻小三真係識話人唔識話自己,人地都話唔要你,仲喺度死𦧲! 好樣衰呀!

男爵府

努力呀,等睇賤三下場 !
Mei Mei : 你真係好叻,好勁,文筆又好 ! 你老公再對你唔住,佢就真係走寶

男爵府

跟住果兩日我人釘人跟得好實,就差去廁所都跟住,佢話你放心,我依傢已經係有腳的雀仔,唔會再飛了,我話我 ...
good!!肯定個小三個肚係假!追~~~~~~~~~~

大宅

樓主,雖然依家好似有好轉,但也請你小心為上,事情無咁容易完結,要有心理準備,記住驕兵必敗,我地全部都想你win嫁!你要泠靜處理加油!

珍珠宮

可能 A生真係好有魅力,不過愛同感情唔係講外表同條件既,正如小三年輕貌美又新鮮,A 生都係唔愛小三
所以小三只係貪錢,做戲,假大肚,唔服輸姐,以往種種一場交易而矣,佢只係輸左自尊,A 生就差d 輸左頭家,咁樣埋單計一計,真係無欠個女人d 咩,佢唔值得人内疚

伯爵府

BK Milk勳章

由開始時追到而家,由開始時嬲到爆到而家心涼到爆,心情真係大起大落!
a生你要知道,上天比個咁幸福既家庭比你,你真係要珍惜!唔好再為左一時既激情破壞而家幸福既家庭!無論個女仔係愛你定愛你d錢都好,你都唔好忘記你老婆用左大半世去幫你打理你頭家,唔係老婆唔做野就等於嚮緊福,其實做ftm仲辛苦過返工!冇你老婆睇住頭家,d仔女都唔會咁健康快樂成長,而你都唔可以咁安心去搵錢!再做錯事唔止傷害緊你老婆,連d仔女都會好傷心!
唔好再辜負你老婆同你仔女比你既愛喇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好緊張

快d上個結局啦,真係好期待

禁止訪問

引用:老實講,如果A生個心有不舒服,可以考慮洗

首頁
34567...64

尾頁

跳至