自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

引用:用卡買早餐食平幾多+今朝去左食早餐加多個

原帖由 ting8503 於 13-12-02 發表
用卡買早餐食平幾多 今朝去左食早餐加多個漢堡包要30蚊
要睇下嗰個月係送咩

男爵府

減齡達人勳章

引用:用卡買早餐食平幾多+今朝去左食早餐加多個

原帖由 ting8503 於 13-12-02 發表
用卡買早餐食平幾多 今朝去左食早餐加多個漢堡包要30蚊
同埋唔會平啲,係送野食或野飲,

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ting8503+於+13-12-02+發表用

原帖由 lam0121 於 13-12-02 發表
同埋唔會平啲,係送野食或野飲,
原來係咁 thx

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+lam0121+於+13-12-02+發表好

原帖由 lichingyin 於 13-12-02 發表
有薯條咩?我申請左麥樂會同媽咪會 都無薯條
有架

男爵府

引用:Quote:原帖由+lichingyin+於+13-12-02+發表

原帖由 kittie1515 於 13-12-03 發表
有架
佢無俾我 係咪無得追?

男爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+kittie1515+於+13-12-03+發表

原帖由 lichingyin 於 13-12-03 發表
佢無俾我 係咪無得追?
續會先有嫁

男爵府

引用:Quote:原帖由+lichingyin+於+13-12-03+發表

原帖由 lam0121 於 13-12-03 發表
續會先有嫁
我係繪會呀 佢俾左新地我 我完全唔知有薯條呢樣野

男爵府

引用:Quote:原帖由+lichingyin+於+13-12-03+發表

續會先有嫁

男爵府

續會先有嫁

珍珠宮

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆:麥記媽咪會

男爵府

熱血金章 王國教室勳章 畀面勳章

我想閖,係唔係即時用得,定要等到2014年?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

今年麥樂會吸引d

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

sumhappy 發表於 13-12-3 14:25
我想閖,係唔係即時用得,定要等到2014年?
用得架喇

13年11月30至14年12月31呀

象牙宮

lichingyin 發表於 13-12-3 11:34
以我理解,新地係上網申請送架喎

男爵府

引用:Quote:lichingyin+發表於+13-12-3+11:34+我

原帖由 sasa0208 於 13-12-03 發表
以我理解,新地係上網申請送架喎
我無上網申請 我直接去m記 問左原來俾錯左我 可以換返張薯條俾我

象牙宮

lichingyin 發表於 13-12-3 14:35
我無上網申請 我直接去m記 問左原來俾錯左我 可以換返張薯條俾我
叫佢補返比你咪得囉

唔洗換啦

男爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+lam0121+於+13-12-03+發表續

原帖由 lichingyin 於 13-12-03 發表
問佢拎返,我都係返左屋企個妹講話小左先再去問佢拎過

大宅

仲有邊間有得申請呢?

男爵府

引用:Quote:lichingyin+發表於+13-12-3+14:35+我

原帖由 sasa0208 於 13-12-03 發表
叫佢補返比你咪得囉

唔洗換啦
我岩岩換左喇== 個經理收返張新地卷 不過算啦 我都唔食新地

大宅

回覆:lam0121 的帖子

Me too

首頁

尾頁

跳至