自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

還記得我個囡半歲時,我影咗好多好多相,懂性了,有感受,會因為少少事發脾氣,又會因為好少事而笑一餐,記得佢學企,扶住梳化用力試企,佢笑住望住我,我當時笑得比佢更開心
凱晴都係呢個歲數,相信同樣可以帶咁多快樂比人…
我之前開post話唔理咁多,take action搵b女,唔好諗咁多,但我真的想講,真相真係人神共憤,點都好,RIP

爆愛車縫作

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

心好痛好痛

子爵府

引用:還記得我個囡半歲時,我影咗好多好多相,懂

原帖由 蜜棗 於 13-12-02 發表
還記得我個囡半歲時,我影咗好多好多相,懂性了,有感受,會因為少少事發脾氣,又會因為好少事而笑一餐,記 ...
一個人畀仇恨朦閉.就唔會睇到身邊已經擁有嘅美好
點都好.bb女已經畀天使接走.係天家有好多人疼錫佢.rip

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆:蜜棗 的帖子

我仔而家七個月,呢個時候真係好可愛,換轉係我,如果我老公唔愛我,我都有b萬事足,點解佢可以噤對自己bb.

LedTV  X2…bb一定排第一  發表於 13-12-3 04:29

禁止訪問

回覆:記得我個囡半歲時…

子爵府

伯爵府

想生BB熱投 BK Milk勳章

真係好心痛

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

伯爵府

點解咁殘忍!

NG

大宅

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

點解會咁無人性良知?

子爵府

引用:我仔而家七個月,呢個時候真係好可愛,換轉

原帖由 colannysze 於 13-12-02 發表
我仔而家七個月,呢個時候真係好可愛,換轉係我,如果我老公唔愛我,我都有b萬事足,點解佢可以噤對自己bb. ...
係! 我個女差兩日六個月時先學識翻身. 我見到佢成功時開心到差d 喊. b 女真係好可愛..點解佢媽會咁對佢...

男爵府

BK Milk勳章

大陸好多人都隨便丟棄女嬰...佢地當BB女係草.
凱晴爸媽2個都係新移民.

伯爵府

大宅

BK Milk勳章

悲劇

男爵府

BK Milk勳章

根本成家人都有問題,可能凱晴咁樣走左會更好,免得日後條路更難行!
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

公爵府

畀面勳章

6個月真係最可愛,點落得手

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

即使係[意外]身亡, 唔明點可以忍心當BB垃圾咁掉咗去囉

公爵府

BK Milk勳章

真係好心痛,我個女就黎1歲,半歲時既野仲好記得

寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅