跳至

首頁

尾頁

複式洋房

急問:富安花園鄧柏生醫生

請問富安花園鄧柏生醫生兒科好嗎?
我的bb想打五合一/六合一,可以嗎?幾多錢?

男爵府

Re: 急問:富安花園鄧柏生醫生

我小朋友有睇呢個醫生, 非常細心, 很nice 的醫生, 疹症也很好, 他有很多病人, 所以要早d 排隊! 他收費不貴, 你打去他的clinic 問下五合一/六合一幾錢, tel : 26418138

男爵府

我小朋友有睇呢個醫生, 非常細心, 很nice 的醫生, 疹症也很好, 他有很多病人, 所以要早d 排隊! 他收費不貴, 你打去他的clinic 問下五合一/六合一幾錢, tel : 26418138

珍珠宮

我仔仔都係睇開佢架, 佢真係幾好架, 仔仔d針都係佢度打既, 但幾錢真係唔記得啦, 佢但係真係好好好多人睇架, 你最好先打電話去問吓同掛定號先!

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

複式洋房

THX to AKLAMI & bigbighei

洋房

鄧醫生好得, 先排阿囡咳到c, 睇過幾個醫生都唔得, 贂佢一次得左,
再第二次, 第一時間睇佢, 睇左2次就得左
但佢同d姑娘都好串, 您要有心理準備

首頁

尾頁

跳至