自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:mimorjai 的帖子

我試過呢個情況。個女人大概30,係香港人。我同隔離都無讓 佢應該都睇到係四人位 但見到我同隔離瘦有小小位就坐落黎。

令一次有個女人坐係我同我老公中間,當時我地講緊野,我O嘴!望住佢一分鐘佢唔走我就講小姐,你知唔知係四人位?!

大宅

回覆:搭火車遇上B6, 4 人座位有第5 個迫埋黎 ‘擠一下'..

老實講,幾年前邊有“4人位“呢個標籤架!
我會襯佢想坐落嚟叫佢睇吓個標籤。我試過同個仔坐得好貼,而隔離倆夫婦又坐得親密,中間真係夠一個人坐,有個女人想坐落嚟,我望一望佢佢就立刻“奴才退下“咁向後退。
因本人天生一副惡雞乸相,輕輕一望都比人話我啤佢……

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:你會唔會出聲??4+人座位,+我隔離3+個都係B

原帖由 mimorjai 於 13-12-08 發表

你會唔會出聲??
佢地好興架

子爵府

我都試過呢種情況

大宅

回覆:搭火車遇上B6, 4 人座位有第5 個迫埋黎 ‘擠一下'..

當時情況應該問佢“乳溝呀?擠一下!“

講笑咋!

大宅

試過,唔會比讓既反應佢,試過一次3個shopping完既女人擠落2人位,佢係咁望風景個背挨曬落我度,我手踭頂佢一野,跟住佢4個係咁用普通話鬧我,仲話我唔識聽,我只係望住一粒聲都唔出,最終個女人唔知feel到咩而起埋身同收聲。見到有需要咪讓囉,你行完街就要坐,我返工企14個鐘無人知,夠要坐啦

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:+本帖最後由+mimorjai+於+13-12-8+21:04+編

你會唔會出聲??
去海馬公園都係甘一句"擠一下"就將我個袋擠到地下去

禁止訪問

回覆:mimorjai 的帖子

大宅

引用:你會唔會出聲??4+人座位,+我隔離3+個都係B

你會唔會出聲??
我都試過,佢一duck落黎我就大聲叫4人座位。佢即刻坐落佢個frd 大脾,話唔佔我空間,真係吹佢唔脹

別墅

唉…大陸女人

大宅

我覺得佢哋唔係唔知,只係佢哋面皮夠厚,博你一就忍佢,一係博你忍唔住起身讓佢,名付其實鵲巢鳩占

男爵府

我上次同囡坐2座……居然有big 6 女人迫埋黎……我已不斷話2座位…別迫…無賴……她核住我,照坐,根本餘好少位,她都迫埋你

首頁

尾頁

跳至