跳至

首頁

尾頁

洋房

5日6日數碼港最後召集

我吔約左5月6日星期日去數碼港個playroom度玩,時間係2:00p.m,費用係每位bb要$80,仲有冇人參加呀??

BB
ma1015 ----天天---- 2A 1 B
terecyy-----晞晞-----3A1B
Rachel小妹----瑋瑋----2A1B

大宅

Re: 5日6日數碼港最後召集

Rachel小妹 寫道:
我吔約左5月6日星期日去數碼港個playroom度玩,時間係2:00p.m,費用係每位bb要$80,仲有冇人參加呀??

BB
cargo----angi----2a1b

大宅

不過...我想問有冇限幾多人玩ga?! 會唔會去到冇位玩?! can we reserve ?

男爵府

最近真係多左人去玩, 不如星期五我幫你地問下可唔可以留 位, btw 如果有車可以有2hrs free parking.

大宅

BB
funnyjenny----芷蔚---2a1b

[/quote]

大宅

thanks a lot

甲由仔 寫道:
最近真係多左人去玩, 不如星期五我幫你地問下可唔可以留 位, btw 如果有車可以有2hrs free parking.

洋房

BB
hoho127----bb--1a1b

大宅

sorry~ 我老公話如果落雨就唔去wor...因為太長途跋涉...當然, 如果係sunny day就no problem啦~

BB

男爵府

sorry, 咁遲先覆你地. 匯報: 佢地話唔可以留位, 但早15分鐘到就一定有位, sofar 都未試過多人到無位, 不過如果有雨就會少人d, 希望你地去得成. 如果改期, 睇下我時間ok都 join 你地一齊玩. :mrgreen:

大宅

唔好意思,請問如駕車去應該泊邊個停車場? 個playroom是否在數碼商場入面? 可否提供那裏的網址?因我找不到以前有mami 提供的link,謝謝!
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

大宅

Dear Racheal,
I have pm my contact no to you. Pls provide your moblie phone to me too. Let us gather at 2:00pm on tomorrow in the entrance of the Kid's centre.
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

男爵府

wise-kids

你打去問下個 car park 位置, 你去到一定見到wise-kids個入口.
terecyy 寫道:
唔好意思,請問如駕車去應該泊邊個停車場? 個playroom是否在數碼商場入面? 可否提供那裏的網址?因我找不到以前有mami 提供的link,謝謝!

男爵府

我聽日可能 ok, 報住名先.:mrgreen:
BB
甲由仔 ---- olivia ---- 2a1b

大宅

sorry! angi今日傍晚開始發燒...難得天文台話明天天氣應該會好轉, 仲諗住可以去cyber port同大家0既bb一齊玩tim...e+angi病病唔去得lu~

甲由仔 寫道:
我聽日可能 ok, 報住名先.:mrgreen:
BB
甲由仔 ---- olivia ---- 2a1b

洋房

CARGO 於 2007-05-06 01:30:14

sorry! angi今日傍晚開始發燒...難得天文台話明天天氣應該會好轉, 仲諗住可以去cyber port同大家0既bb一齊玩tim...e+angi病病唔去得lu~

唔緊要啦,下次再約過,最緊要BB快D好番啊~~
咁約定明天1:45p.m你playroom門口等吖,不過如果明天落大雨約定就要取消改期,好唔好??

大宅

hi all mami

see U all today at 1:45 pm

CARGO :

wish angi will get well soon......hope to have chance to meet you next time.

男爵府

oli 今日好開心呀, 同一班小朋友一齊玩 , 最衰個公園唔比影相 , 麻煩d相e-mail 比我 .

[email protected]

大宅

今日晞晞識到好多小朋友,好開心呀!可惜可能因為佢唔係成日出街,所以有d驚,anyway,佢有進步啦!不過佢今日痾
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

大宅

好好好羡慕ah!!!:-(
angi last night到今日反反覆覆0甘發燒...最高燒有39.3~ 完全冇傷風感冒0既徵狀, 睇左e生...原來係喉嚨發炎引起~ 好慘! angi今日特別"lau"計, 成日好痴身, 行開陣都唔得, 又唔多肯瞓, 無情情就發忟憎 & 大喊, 不過都仲肯玩 & 肯食0野~ 仲飲勁多水tim! 我地送佢返婆婆度走果陣佢係都要痴住我唔比我走, 個樣好鬼慘...心都赤晒ah! 最後婆婆呃佢話一齊落樓下踩單車, 0係攞單車0既時間, 趁佢冇留意至走得到咋~
[quote]
terecyy 寫道:
今日晞晞識到好多小朋友,好開心呀!可惜可能因為佢唔係成日出街,所以有d驚,anyway,佢有進步啦!不過佢今日痾

別墅

今日玩得很開心下次可以選擇有得影相的地方,但數碼港都很好玩.會再去的.

首頁

尾頁

跳至