樓市動向

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位JM,,本人10月31見主任,,到今日12月10日都仲未轉S2(上網CHECK),電話同信都未收到,雖然主任話兩個月,,但聽人話一個月就可以上網CHECK到,,點解起咁耐都未有消息
10年8月申請 10年10拎藍 13年10月尾審查,,14年1月中轉S2

複式洋房

回覆 和和美美 的帖子

我10月9日見主任,今日12月10日網上先轉S2...足足等咗兩個月= =!!
有D人好快就轉咗,可能你同我一樣真係要等足兩個月

複式洋房

哇,真系足足兩個月喔,無花無假,,睇怕我都係咁,,吾通我係被抽中個個,如果吾係。邊哂兩個月
10年8月申請 10年10拎藍 13年10月尾審查,,14年1月中轉S2

大宅

引用:回覆+和和美美+的帖子我10月9日見主任,今日

原帖由 winkkhei 於 13-12-10 發表
回覆 和和美美 的帖子

我10月9日見主任,今日12月10日網上先轉S2...足足等咗兩個月= =!!
我同你差唔多我兩個月都未轉
你有無打去問

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有關審查完轉S2事宜一問

係囉!11月8日見!
遲我幾日怎至兩星期審既都已經轉step2
打過去問!佢咩都答唔知!
我朋友兩星期就轉!佢係拎綜緩的!
朋友話轉得快多數都係依個原因

複式洋房

無打電話問。。問都無用啊,都系答你吾知。叫你等之類。。

大宅

引用:係囉!11月8日見!遲我幾日怎至兩星期審既

原帖由 諾軒 於 13-12-11 發表
係囉!11月8日見!
遲我幾日怎至兩星期審既都已經轉step2
打過去問!佢咩都答唔知!
我問過
佢話都關見個主任問題
佢手頭上晚工作

別墅

引用:各位JM,,本人10月31見主任,,到今日12月

原帖由 和和美美 於 13-12-10 發表
各位JM,,本人10月31見主任,,到今日12月10日都仲未轉S2(上網CHECK),電話同信都未收到,雖然主任話兩 ...
我11月20日見⋯今日轉S2

複式洋房

點解你咁快

首頁

尾頁

跳至