自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

外星人BB?(18+) 都幾核突,大肚和驚的唔好睇

都幾核突,大肚和驚的唔好睇

http://www.youtube.com/watch?v=N2-XrOTTIWw&eurl=http%3A%2F%2Fau%2Eauctions%2Ebuystation%2Ecom%2Fblog%2Dviewcomments%2Ephp%3Fblogger%3D139%26topicid%3D1020

伯爵府

魅力王子

Re: 外星人BB?(18+) 都幾核突,大肚和驚的唔好睇

not believe~~~~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得很得人驚....不過我覺得是假的

珍珠宮

真係好:tongue:,大肚的姊妹真係唔好睇

大宅

真係好核突呀, 我睇左一 d 都唔敢再睇落去呀.

大宅

好媽媽勳章

好假喎!
快樂可人兒
:-DResults:

別墅

我唔信~

伯爵府

好樣衰~
不過真係幾假~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me 2
kittyfish 寫道:

水晶宮

個外星人黎地球生bb,仲識搵醫生接生
你咪咁呀 ?-( ?-(
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

子爵府

me 3

appleyuen 寫道:
me 2 [quote]
kittyfish 寫道:
[/quote]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

個BB郁得啲動作都唔順暢, 好假. :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

畀面勳章

個bb好似d亂侖生出來的樣子,唔正常..

男爵府

畀面勳章

原來佢已經長大了,god bless him,thanks.. :-P :-P

男爵府

原來真嫁

你地see呢度:click

:-(

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

我係Pearl or ATV (國際台)----medical incredible 睇過,應該是真的。
但BB 是相,無片,BB相係好番d時影,
我諗,條片不能係電視播,
睇到我個胃反反地...........

ZZ

民房

我冇睇國際台ar.但我都覺得係真ga.
因為如果係假既佢都做得到有心跳.同埋個口嚨跳.
都幾勁ar.重要做埋d埸景都係醫院咁.所以我諗係真ga

伯爵府

好媽媽勳章

另外係自由廣場一個topic話個 bb 係媽媽大肚時濫用藥物所致的 , 不是外星人 bb。

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=984570&forum=162&36

首頁

尾頁

跳至