自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問中銀咭+$1玩禮品仲有無?

請問中銀咭+$1玩禮品仲有無?
邊間有? 我問過實惠全線都無喇。

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

Re: 請問中銀咭+$1玩禮品仲有無?

換購禮品日期為2007年4月23日至5月13日。每款禮品數量有限,先到先得,換完即止。

玩具"反"斗城及實惠的指定禮品可於其全線分店換購。
聖安娜餅屋換購優惠適用於全線香港聖安娜餅屋 (不適用於機場、澳門及廣州分店)。
Delifrance指定早餐可於其全線分店換購,但不適用於地鐵站及九廣鐵路內之小賣亭,亦不適用於餐飲速遞服務。
山頂廣場及中央圖書館分店只供應兩款指定早餐款式。
木村

伯爵府

好媽媽勳章

聖安娜既粽已經換晒咯.

k.k 寫道:
換購禮品日期為2007年4月23日至5月13日。每款禮品數量有限,先到先得,換完即止。

玩具"反"斗城及實惠的指定禮品可於其全線分店換購。
聖安娜餅屋換購優惠適用於全線香港聖安娜餅屋 (不適用於機場、澳門及廣州分店)。
Delifrance指定早餐可於其全線分店換購,但不適用於地鐵站及九廣鐵路內之小賣亭,亦不適用於餐飲速遞服務。
山頂廣場及中央圖書館分店只供應兩款指定早餐款式。

珍珠宮

我想知同一間商舖分3張單簽,係咪唔可以換3個禮品呢?

首頁

尾頁

跳至