親子旅遊

跳至

首頁
34567...10

尾頁

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+ztip+的帖子via+wechat+to+Jason,+til

原帖由 mintea 於 14-02-04 發表
回覆 ztip 的帖子

via wechat to Jason, till now no reply for few days
我係用whatsapp同佢溝通架……佢大概十分鐘到就覆我la

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

_how did you all contact Jason when you arrive singapore?

伯爵府

回覆:新加坡jason

是一程一程比錢,定話回程才比? 如stay 2nights legoland

大宅

好媽媽勳章

我剛剛去完,都係搵JASON包車同買TICKET, 有交帶, 仲會話你知邊D地方值得去, 去到SINGAPORE機場買張SIM CARD同佢&司機聯絡
恩琳blog - [http://hk.myblog.yahoo.com/hello_joyjoy2008]

男爵府

請問用whatsapp同jason聯絡, 係咪唔需要收費?
因為未試過同hk以外既人whatsapp, 驚要收charge....

thanks!!

男爵府

引用:請問用whatsapp同jason聯絡,+係咪唔需要收

原帖由 taifat 於 14-02-05 發表
請問用whatsapp同jason聯絡, 係咪唔需要收費?
因為未試過同hk以外既人whatsapp, 驚要收charge....
放心吾洗收費!

伯爵府

RURUJOYJOY 發表於 14-2-5 13:27
我剛剛去完,都係搵JASON包車同買TICKET, 有交帶, 仲會話你知邊D地方值得去, 去到SINGAPORE機場 ...
SINGAPORE AIRPORT 是否有WIFI?
因我會係機場直去LEGOLAND, 再LEGOLAND 直去SIN AIRPORT, 只2 日LEGOLAND HOTEL 有JM 告知有WIFI. 故不會係星馬買 SIM CARD 了.

咁可行嗎?

別墅

回覆 maggieddie 的帖子

剛用完jason的service, 十分好

1/2 包車機場往legoland, 2/2 legoland 回新加坡酒店 收sgd145 (7人車),車新,舒適
1月初以whatapps查詢及預定, 每次查訽約十數分鐘回覆,確實後沒有再通訊,直到出發前一天,他便會再WHATSAPP司機資料及門票資料,問你是否要訂, 如要,直接回WHATSPP, 司機會在接機時給你

1/2 ,司機舉牌接機,講廣東話,十分有禮,到LEGOLAND 後先收去程車費及 已訂之門票錢
2/2, 原先約了晚上9:00回SINAGPORE, 但女兒眼睛發炎,又不知往那兒看病, 請司機提早7:00接我們,車我們去看當地診所看醫生,替我們翻譯及換馬幣, 然後回SINGAPORE, 並沒有額外收費, 我們就多付一些以表謝意

醫生很好, 兩天藥就好了(收費只是RM55), 回SINGAPORE還可在水上樂園玩

總的來說, 很好的service, 值得推薦

tkwc9  但我剛問佢包車sin機場往legoland,第二日legoland回新加坡酒店,佢報價收我sgd160  發表於 14-2-17 19:18
mikema820    發表於 14-2-12 15:29
lymandy    發表於 14-2-7 13:31

大宅

畀面勳章

我也book了JASON車3月去Legoland,佢覆whatsapp時快時慢的,開頭都有d擔心架,不過見jm回覆有交帶,所以都決定book佢

男爵府

回覆 py9042 的帖子

想問同佢聯絡用中文可以嗎?
book 車多數係由 Singapore hotel 來回 Legoland?

別墅

回覆 lymandy 的帖子

可以用中文溝通, 來回地點,時間可自己決定

洋房

回覆 pigpig_mimi 的帖子

我都book 了jason 3 月19曰包車!

大宅

py9042 發表於 14-2-7 11:36
回覆 maggieddie 的帖子

剛用完jason的service, 十分好

我新年都用完Jason服務, 非常好.
有時whatsapp佢未必即刻覆, 可能旺季忙, 但都唔耐. 如果覺得太耐咪再send一次催佢, 通常都即覆.
So far很滿意佢嘅service.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

子爵府

回覆:新加坡jason

請問Garden by the bay 需要門票嗎?大概幾錢?

男爵府

ming1020 發表於 14-1-23 10:10
回覆 zzbb 的帖子

我打錯左,以下行程SG170
我都想由新山直出 SIN Airport , 但怕塞車, 早出攞住行李又好馬煩, 都唔知可以寄儲在那裏?

侯爵府

回覆 amon28 的帖子

Day 1 Sin airport to 新山 Little big club (只有1件行李,可能先放hotel,玩完先去check in)
Day 2 Check out + Legoland (行李放locker,玩完真接去singapore)

男爵府

請問而家book定車, 使唔使在香港比訂金先架? thx

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

首頁
34567...10

尾頁

跳至