跳至

首頁

尾頁

子爵府

香港天才兒童藝術協會好唔好?

請問香港天才兒童藝術協會好唔好?eg.老師,設施,教材....
因要一次過比1year 學$, 所以,想問清楚d thank you

大宅

Re: 香港天才兒童藝術協會好唔好?

kacary : 點解你要俾1年學費?我以前都有同個女報d課程,係計10-12堂,d老師都ok,不過都係要自己試過先知道好唔好,因為之前都有d人講唔好,但我就覺得ok啦!

複式洋房

我囝囝宜家係香港天才兒童藝術協會學琴, 因為地方唔係好大, 所以設施就一般, 不過教琴老師就好好, 好有耐性及專業, 一d都唔馬虎。因為我囝囝得3歲, 我都擔心佢唔肯學同難教, 驚佢坐唔定, 不過好彩又ok!

子爵府

angelar 寫道:
kacary : 點解你要俾1年學費?我以前都有同個女報d課程,係計10-12堂,d老師都ok,不過都係要自己試過先知道好唔好,因為之前都有d人講唔好,但我就覺得ok啦!

angelar,
佢地話要,我再問清楚D先,話晒都1年,係都要試過先知,都睇過有D 媽咪回應D 野, 有D 話好,有D 話唔好.. THANK YOU 你ANGELAR

子爵府

Hinbabyma 寫道:
我囝囝宜家係香港天才兒童藝術協會學琴, 因為地方唔係好大, 所以設施就一般, 不過教琴老師就好好, 好有耐性及專業, 一d都唔馬虎。因為我囝囝得3歲, 我都擔心佢唔肯學同難教, 驚佢坐唔定, 不過好彩又ok!

HINBABYMA, THANK YOU

首頁

尾頁

跳至