自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

咁睇來同年齡無關.....
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

子爵府

回覆:中女飲暖水?中女唔飲涷嘢?係真唔係啦?

我無飲凍野幾年,但有排都未係中女。難道識愛惜自己身體就係中女?

男爵府

BK Milk勳章

回覆:中女飲暖水

岩岩先飲完罐可樂

不過我未去到中女呢個階層

琥珀宮

引用:系某個地方聽來的名言.....其實係唔係真啦

原帖由 sonic04 於 13-12-22 發表
系某個地方聽來的名言.....其實係唔係真啦
女人唔飲凍野對身體好係真!只是好多時中女才開始注重身體健康,你叫d十零歲靚妹為健康唔飲凍野佢地啋你都傻!

別墅

死啦!我都做咗中女好耐,但飲品只飲凍的

伯爵府

我介極都介吾到凍飲

你好

公爵府

2024年龍年勳章

引用:死啦!我都做咗中女好耐,但飲品只飲凍的

原帖由 rony123 於 13-12-22 發表
死啦!我都做咗中女好耐,但飲品只飲凍的
me2

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

視乎人咋

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

翡翠宮

回覆:sonic04 的帖子

唔知真唔真,我自己勁鍾意飲凍水,就算冬天都係

別墅

我最近咳同傷風左勁耐,終於介左飲凍野,而家d水吾暖,真係入吾到口,我今年29啦,真係而家開始開點保養身體,成日同d朋友傾起,到呢個年紀真係開始要補下

子爵府

女人飲小凍野,食小d生冷野係好,因為中e話宮寒難成孕!!!!所以現在d女人難有BB,都同飲食有關!!

子爵府

當然人人唔同,但我都覺人大左係傾向飲熱野多啲個喎, 就正如人大大下會鍾意飲咖啡奶茶, 但小朋友一般都唔飲, 鍾意汔水.

唔理健康問題, 我都發覺自己年紀大左, 口味上鍾意飲返啲熱野, 熱甜品, 而唔似得以前淨係鍾意凍.

琥珀宮

生完細女,四十歲開始戒冷飲品,生完當然飲熱品,漸漸成習慣,

加上發現M飲完凍嘢就痛,而飲熱飲就舒服,之前已少飲凍品。

另收過一個電郵講人身體華氏溫度30幾度,灌入低溫水,等如

熱鑊贊水,好傷腸胃,而子宮亦會變得虛寒。

大宅

回覆:sonic04 的帖子

我由細到大飮唔到凍野

子爵府

大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我習慣飲凍飲,身體係差○的!

子爵府

咁中女咪慳好多 3 蚊???

珍珠宮

十幾歲時已經開始少飲凍飲,發覺身體好左,特別係m come時無肚痛,所以而家都好少飲

伯爵府

前幾年夏天我好愛凍飲, 又雪糕, 之後個人好攰, 對腳行路都感到好重, 唔願郁, 睇中醫調理後, 佢話我最好唔好飲凍飲, 所以我夏天幾熱都會飲熱飲、早上會飲暖水, 等腸胃適應一下, 維持咗成年, 腸胃比之前好多, 起碼無以前既情況發生, 不論任何年齡既女士, 都要好好愛情自己, 好好保養
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

首頁

尾頁

跳至