跳至

首頁

尾頁

民房

在職媽媽小天地

各位在職媽媽,你地忙嗎?

伯爵府

Re: 在職媽媽小天地

我忙.......[size=x-large]上網呀, 講笑咋, 只係做做吓嘢, 又上吓嚟呢到囉

大宅

[size=medium]卡卡卡....忙架....但都不忘上黎bk8掛一下"...
[size=medium]因為返工真係好悶呀"....

男爵府

我有時好得閒 有時好忙 呢幾日少左上網 有咩新野 UPDATE下我好喎

伯爵府

係囉, 呢排唔見你吹水

shirleytong28 寫道:
我有時好得閒 有時好忙 呢幾日少左上網 有咩新野 UPDATE下我好喎

大宅

新野 ... 0611 有個平台 囉

男爵府

呢幾日超忙

公司又忙 - 我噚日由長沙灣 - 青衣 - 屯門 - 牛頭角 - 觀塘(公司) - 尖沙咀 見客

學儒仔 - 仲有咳 久唔久夜晚就暗燒

我老公 - 忙到飛起 無十點都未收工

工人 - 前日到

伯爵府

嘩, 咁你真係好忙囉, 學儒仔無乜嘢嘛, d咳真係好難先好番晒

呢幾日超忙

公司又忙 - 我噚日由長沙灣 - 青衣 - 屯門 - 牛頭角 - 觀塘(公司) - 尖沙咀 見客

學儒仔 - 仲有咳 久唔久夜晚就暗燒

我老公 - 忙到飛起 無十點都未收工

工人 - 前日到

男爵府

MAGGIEMAN 呢個偉人 佢知我忙 係MSN話左我知個平台

SUKI 你同你個臭B點呀 有時去番鬼佬地方未必最好 臭B有我地班AUNT同班BB朋友 佢都會生活得好開心架 唔好因為諗住澳洲好而忍氣吞聲 去到果度 你會好LONELY架

VF2006 520你都架喎 好期待見到你地呀 希望學儒仔生生性性 唔好唔妥 我好想出黎呀

大宅

係喎, shirly, 你幾時會搬返出觀塘 呀??

至於臭b... 你唔係唔知香港教育幾..咩架啦..

學儒仔d 咳未清得晒嗎 ? 會唔會食下喉棗末會好d 呢?
我個衰仔..終於都聽少左佢咳...但一日總有一野係度扮咳..

伯爵府

係呀, 我今個星期日都會去, 到時見你啦, 你都唔算唔update啦, 起碼你都知suki遲d會去澳洲, 呢d都好似擒日講之麻

卓晞上星期開始食魚肉粥, 都唔知係咪對魚敏感定係濕疹, 佢上星期五開始塊面同腳仔有紅粒, 特別佢扭眼瞓果頭伏係我心口到擰來擰去, 就會攪到塊面紅到一撻撻, 好醜怪, 要隔一陣先會散, 但個額頭同咀邊d粒粒都仲有, 都唔知幾時先可以變番白白滑滑 :-( :-( :-(

男爵府

係 點解呢排少蒲頭 亦好大原因係我星期日已經搬番入將軍澳

細佬仔既教育唔係學校 係父母呀 我都係香港土產教育出黎 Mmmm. 我都幾好呀

因為學儒仔唔生性 我已經miss左apm同青衣個gathering 仲有按摩班都去唔到 希望搬番出黎好d啦

男爵府

食咩魚粥呀 咩魚呀

男爵府

好忙, 好忙架~ 但係又成日心掛掛想上黎bk睇下野, 攪到仲忙~~ 你知啦, 0611樂B會, 好多好野訂and好多活動架麻, 一遲左dd, 就full哂, 咁就miss左好多好野~~ :mrgreen:

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

MYLIM 你係咪住彩明苑架

大宅

弊喇...我個臭b近排都係在嬰兒園食緊魚粥喎..
塊面仔又好似卓晞咁 ... 不過我以為係d汗疹..所以無理佢..
我諗住有咩唔妥o既話, 嬰兒園果邊都應該會話我知o者..

男爵府

係呀~~係呀~~ 你都係?

MYLIM 你係咪住彩明苑架

大宅

6月15 到期咩...我見我果d係6月30 喎...
anaBB 寫道:
shirley,
你重未pm你個地址呀! d coupon 6月15日到期啦!

男爵府

anaBB

我同你心靈相通呀 你回覆既時候 我已經pm問你野 想問你會郵寄定速遞呀

郵寄我會比屋企地址 速遞會比公司地址

首頁

尾頁

跳至