美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人試過打botox瘦手臂及小腿?

如題

大宅

Re: 有冇人試過打botox瘦手臂及小腿?

up
我都想知.........

禁止訪問

男爵府

heichunmum 寫道:
我個朋友做過, 醫生打,打了2次,見她小腿瘦了很多

請問幾$$呀?

全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

hi heichunmum,

could you pls explain what is the botox and can you give more details for this as my 小腿 so fat. tks.

複式洋房

我見衣家有d纖體公司d廣告都有呢個service,價錢亦不是大貴,幾千蚊,但好似只可維持半年至一年, 唔知係咪真係好work?

大宅

唔知有無富作用, 而且只可維持半年至一年, 好似唔係好好wor.

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

請問, 是否小腿 , 同手臂同價?
我有興趣做botex 手臂個d 實肉呀....
可以比d 資料 or 醫生聯絡嗎? pm 我可以嗎? thanks

heichunmum 寫道:
大約$6800,要Depend你嘅個別情況會有不同, 要由醫生決定
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

民房

可否Pm資料給我呢?thanks!! :-P

伯爵府

please also pm the doctor information to me

我見"變靚d美容中心"都有打botex減小腿項目.嗰日打去問價,個consult覆我話要上去比佢睇吓我的情況,才可建議我點做和價錢.我打算上去問吓.

大宅

I WANT TO KNOW TOO
PLS PM ME ~~

THX

伯爵府

我見咗consultant.結果我選咗做"鐳射激光永久瘦小腿"($25,000).
個consultant話我肌肉太發達,打botex要比常人打多幾次先見到效果,又怕我好快大番.佢話打botex要成萬元一次,而佢估我都要至少打3-4次.所以做鐳射激光會比較划算.仲話"鐳射激光"包2次的,以我的情況,有機會要做多次先可回復正常肌肉水平.
初步約咗6月24日做.其實我都好驚,不過為咗令隻腳變番正常,所以決定試一次.

大宅

ppsfung

你做完記住上來話我知得唔得......
我有去變靚d (沙田)做彩光....我小腿又係好粗,肌肉型.....時時都被佢地sell 我, boxto, 溶脂針, 最新係鐳射激光永久瘦小腿, 我時時心思思想做....
boxto 好多人話有效,但得半年唔抵....
溶脂針,要去澳門做, 我老公就會知,一定唔俾
鐳射激光永久瘦小腿, 未聽過,唔知可信性....

你係醫生做嗎.....我等你好消息,你自己要度一次呎寸, 就知前後對比, 唔好比人騙...

伯爵府

Daphne,

我都唔俾得老公知我去做呢d嘢,佢好保守,只接受到我去做facial咋. 俾佢知咁貴去做呢d唔知有無副作用既嘢,一定反面
個consultant 話打botex原理是令肌肉收縮.而鐳射激光是用激光把肌肉細胞毀滅.唔係即刻見效,要2個月左右才到最佳效果.佢話這方法在韓國己有好多年.而醫生也是由韓國過來,只有灣仔centre才有儀器,要集中一班客人,醫生才一日過去做,每人約半小時完成.
佢都答唔到我會瘦幾多吋,話要由醫生跟據各人小腿情況,睇吓邊個位肌肉特別發達,而做嗰個位.所以佢話保證做腿形一定會靚過以前.我睇過其他客人的相,真的腳形靚咗好多.
我本身個小腿形好核突,腳眼8.5吋,滕頭13.5吋,但中間舊肌肉有成16吋,所以先會有勇氣去做呢d嘢.

個consultant話本身我睇相嗰個已是最象腿了,但我破了紀錄.如果我瘦腿成功,下次可用我的相做例子喎. :-( :-(

仲有,佢話送個做面treatment比我,但我本身皮膚無問題,平日無留意有咩可以做.個consultant都話我皮膚好,一時間諗唔到有咩需要做.話我可以第日先答佢.你有咩面部嘢做過好可以建議我呀?

大宅

痛唔痛架

複式洋房

原文章由 ppsfung 於 07-6-16 01:50 發表
Daphne,

我都唔俾得老公知我去做呢d嘢,佢好保守,只接受到我去做facial咋. 俾佢知咁貴去做呢d唔知有無副作用既嘢,一定反面
個consultant 話打botex原理是令肌肉收縮.而鐳射激光是用激 ...

你做成點呀?有效嗎?:-|

大宅

減齡達人勳章

我都好想知你做成點呀!!!

伯爵府

原文章由 hikiki 於 07-7-26 22:31 發表
我都好想知你做成點呀!!!

唔掂架

瘦咗~1-1.3cm,同埋小腿內側舊肉淋咗d.

好認真咁望,自己覺得好似腳形靚咗小小,因無咁一舊肌肉,淋咗d個形順番d.但效果一d都唔明顯,其他人一定唔覺.比較付出的錢(同埋仲要痛幾日)和得到的小小效果,我覺得唔值.

個consultant打咗電話叫我上去follow up.我仲未有時間去,我或
者下星期上去,睇吓佢點講啦.我記得之前話我呢個價錢係包2次,仲有個醫生(韓國來的)都話我 舊肌肉太大,應該要做多次.

要我再比錢我一定唔會,如果有得做多次,我都要諗吓,因為效果不大,做完之後對腳會腫痛幾日,瘀幾個星期.

首頁

尾頁

跳至