懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

個頭有兩個 '轉' 係咪真係曳 D 架?

因為我阿 B 個頭有兩個 '轉', 所以無論家人, 朋友, 甚至街上唔識既人見到都話阿仔第時會好白厭, 聽得多都有 D 驚, 究竟係咪真架? 佢依家六個月都已經好扭計喇! 唉! 真係有 D 擔心!

大宅

Re: 個頭有兩個 '轉' 係咪真係曳 D 架?

meiling222:

唔駛驚, 因我的女女有3個"轉", 個仔都有2個, 係就係無時停, 有d勞氣, 但起碼唔係一舊"飯". 好ok喎! 我唔驚, 皆因佢地個媽咪>>>我, 都有2個"轉", 我阿媽都話我比家姐細妹難教, 依家咪好好地都大學畢業, 正正經經上班, 有老公有對仔女.
你最緊要教好自己個bb, 方為上上之策.

ymama

大宅

我個仔都有兩個 '轉', 我就覺得佢又聰明又乖!
兩個 '轉' 嘅人好似聰明 d ...

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

聽到你地咁講都安心 D! 唔該晒!

水晶宮

My son also have......

大宅

我個囡都係,好似几聰明呀!只要佢肯講咩都識講,好多佢呢個age都未講野呀

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

2個轉好動囉...唔識死囉...但一定唔會stupid的,重好聰明...只係成日都諗埋d野係人地未必諗到呀...所以咪叫做唔聽話...頑皮囉~

老人家話齋...你想佢百厭定係坐定定唔郁咩野都冇反應?
我就寧願阿仔頑皮d都唔驚...有邊個媽咪係辛苦架?
起碼你知道自己個b冇事先...
我個仔係超級百厭(雖然佢唔係2個轉)...18個月就好似人地monkey咁樣搵野扶住...吊住自己係咁搖...第1次見到首先係嚇屎我...做咩頑皮到咁...但佢又好開心喎...

首頁

尾頁

跳至