嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

hallmarkbabies

我舊年聖誕節時在hallmarkbabies買衫,當時個sales叫我買2000元cash coupon ,可以送多200元,又可即時用得,咁我計過我當時買衫都500幾元,個sales仲話d coupon可以幾時用都得(包括減價貨),咁我比佢講兩講,就買咗2000元今年12月到期嘅coupon。
本來我都諗住夏天買一啲,冬天又買一啲,實會用得曬d coupon,但係我上個星期去佢地嗰度買衫,想換個度高尺,好辛苦先揀到200幾元(因為今季d衫都唔靚,同埋換度高尺唔可以買有優惠嗰d貨 ),攪完一大輪之後到我比錢嘅時候,佢同我講話唔比用coupon,因為換度高尺呢個優惠唔可以同其他優惠一齊用,叫我比cash,佢話d cooupon已延期到09年,叫我留番遲d用,我即時話我唔買了,個sales d態度即時360°改變,差到你唔信。
我估唔到除咗美容院,連童裝店都係咁,我用真金白銀買番嚟嘅cash coupon,唔係咩優惠,coupon上面亦冇寫到話不可與其他優惠一起使用。仲有佢地依家話延期09年,又冇白紙黑字寫明,容乜易你到時當曬我d coupon係廢紙。
依家見到嗰叠coupon都好火!
我想提醒各位bk媽咪,唔好咁易比人氹你買coupon,因為佢叫你買嘅時候就當你上賓,到你要用嘅時候就慘過同佢乞!

民房

Re: hallmarkbabies

係呀, hallmark baby 真係超黑cheap shop, 我果日看他們的web site 先知bb生日有2 張 $50 coupon, 我立即打去問why 我收不到, 佢地check完一大輪先話係, 有2 張coupon, 不過要自己去shop 取, 仲要沒有discount 同每件衫 over $100先可以用, 我好辛苦先揀左2 件名貴tshirt, 去俾錢,佢又話我唔可以同我d cash coupon 一齊用, 我好angry, 因為上次係電話度佢話可以用, 只不過沒有discount, 我話我真金白銀買coupon, 點解唔可以用, 佢地先有個人出來話, 如果減左 50元coupon 果件衫都over $100 元就可以用, 我話咁我其中一件即係ok 啦, 餘下 96元, 又話less than $100 不可look card,,
好心啦, 真係好cheap, 我仲有 200 元coupon, 真係要快d用埋佢, 以後都唔去佢度

大宅

原本我都想入hallmark會,見你們講得咁恐怖,我都唔敢買2000 cash coupon入會了~

大宅

我都係受害者之一
click here

您地0的coupon 09年到期
可能都係因為我去勁嘈佢地
有乜理由coupon得半年期...
生完去買...都過左期啦
開初話俾我用返coupon, 但無vip discount, 我心諗"您都short既...我用cash同您買...有乜理由要我咁蝕本呀"
局鬼氣咪連coupon同vip card退返俾佢地囉
都無人覆我, 我咪再fax封信俾佢地...
先至有人覆我

依家我都無去買野...
又貴, 服務又唔好, 有錢...使驚無地方買靚衫俾阿b咩

男爵府

大宅

我都試過俾佢地欺騙買左6個月就到期的coupon,不過我覺得佢地d衣服質地真係相比其他好好多,點洗都無毛粒,但我都覺得佢地d衣服真係幾貴

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

民房

bbirene 寫道:
我都試過俾佢地欺騙買左6個月就到期的coupon,不過我覺得佢地d衣服質地真係相比其他好好多,點洗都無毛粒,但我都覺得佢地d衣服真係幾貴

佢地d 衫沒有抗菌, 潮濕果排我d衫有黑點架

首頁

尾頁

跳至