想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想有鼠bb...

係米得個想字呢?
由狗到豬再到鼠... 唔知仲要等到幾時呢???

男爵府

Re: 想有鼠bb...

去睇婦產科醫生,等佢地幫你比 d 排卵藥你食,量埋體溫,我唸咁就一定得啦..

別墅

我同你都係一樣, 由06年頭等到依家, 都唔知係我地有問題, 定係個天注定我地無BB? 見到人地上黎報喜訊, 我就好羨慕佢地, 唔知我有lee無個機會? :-(

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

妳快d去e生度check下啦!
我失敗左3次啦,我今日都check左,因為子宮後屈,冇咁易中,試下食掛卵藥.
我心情都極度差呀.剛才仲同個衰佬嘈交(其他事情) :-|
Airam 寫道:
我同你都係一樣, 由06年頭等到依家, 都唔知係我地有問題, 定係個天注定我地無BB? 見到人地上黎報喜訊, 我就好羨慕佢地, 唔知我有lee無個機會? :-(

子爵府

我都係見人地上來報喜,我都好羨幕人,唔知幾時到我。我都等左好耐,都未有動靜,唔知係米自己年紀大同血壓高唔得?我都係順其自然等運到。
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

複式洋房

睛靈勳章

唔好咁sad啦! 有時我諗吓諗吓都一樣好唔開心及擔心,但bk好多姊妹都話要放鬆d才容易有bb既,所以唯有這樣安慰自己啦,而且老公都係咁話!

祝大家早日報喜!!

複式洋房

我同你一樣,由狗到豬再到鼠..
希望個天俾個老鼠仔我...
ms_ck 寫道:
係米得個想字呢?
由狗到豬再到鼠... 唔知仲要等到幾時呢???

男爵府

大家一齊努力啦!!

民房

小妹的月事來得很差 / . \
打算在9月開工
現在已開始吃「葉酸」了 ∼

各位姊妹努力吧 ∼ ^^

子爵府

希望各位姊妹都好快有鼠bb~

我唔細喇~ 由05年中試架啦~ 睇左醫生, 做埋iui都冇~ 只係眼見身邊一個個生bb, 自己又好羨慕~ 偶爾失落米上黎呻下囉~

呢d問題... 其他人根本都唔明, 好難有人了解~

大宅

好媽媽勳章

我咪又係, 由06年等到而家, 終於決定做iui, 點知老公又話要出差, 唉! 宜家要等到6月中至尾, 至可以有機會做, 又浪費了一個月啦, 時間對於我d高齡產婦來講非常重要, 希望到時一次過bingo, 做到鼠媽媽....

子爵府

cacanov06,
希望你一take過啦~

總之大家都要好好努力~

cacanov06 寫道:
我咪又係, 由06年等到而家, 終於決定做iui, 點知老公又話要出差, 唉! 宜家要等到6月中至尾, 至可以有機會做, 又浪費了一個月啦, 時間對於我d高齡產婦來講非常重要, 希望到時一次過bingo, 做到鼠媽媽....

民房

我都係一樣, 由05等到07, 身邊d朋友一個一個咁大肚, 遲過我結婚的有d連bb都生埋啦, 而我.....唉

剛開始食排卵藥兩個cycle, 但睇來呢個月都係無機多囉.....

不過我地要互相支持, 一齊生隻 micky mouse

子爵府

加油~ 加油~
睇黎唔止要互相支持, 鼓勵~ 仲要交換下情報同進度至得~

別墅

等等等 !!!一年又一年,大家努力!!
cacanov06 你 husband 係咪成日出差?其實你可以雪精,我上次iui都係咁,一次雪幾支可以留下次(如果佢又要出差) 當然希望你一次成功啦。

子爵府

我唔想再等喇~ 比個bb我啦~
但又要面對現實, 即又要停工半年~ 一諗起就唔開心~ :-(

別墅

ms_ck
點解你要停工半年呀?

子爵府

因為我要做手術切朱古力瘤囉~

複式洋房

睛靈勳章

睇見原來都有人同我一樣默默等待bb的來臨,希望有一日大家可以一齊報告bingo啦

ms_ck, 唔好唔開心啦,養好身子,一撃即中,bb亦會好健康呢!!

別墅

祝你快d康復後快快有bb。

首頁

尾頁

跳至