自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 zoesychan 的帖子

朋友話一早去. 唔多人. 唔駛點排任玩, 到十二點一點佢走時, 就開始有人來. 排少少都OK.

呢度係團購資料, 你望下, 我個仔五歲夠110CM以都已經好多都玩得.
http://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/history/136405

朋友去過話好好玩, 平均每次要四五個COINS, 如你只買有限COINS好快燒晒. 任玩最抵. 但都幾貴. 好似話團購賣任玩 380, 去到門口買要 480. 唔知係咪, 因我都係明天才去玩.

我自己有個囡未夠三歲, 佢有D都唔玩得, 所以只買 $200-28COINS比佢. 個仔就買左任玩.

明天仲開到九點. 平時只開到六點. 仲有兩日. 如想買. 快D買喇. 依家買都要後天才有得去.

大眼bb哈士奇

大宅

回覆:西九充氣, 有少少想問下, 唔該

我買了團購$380任玩,如果小朋友8歲以上建議買任玩,因為啲大型滑梯時好短,玩一次唔夠喉

[size=medium]queensroad

大宅

我今日都去左. 最後泊左係爛地, 比ELEMENT近DD. 個仔玩足七小時, 玩到閂門 (九點), 抵到爛. 買左任玩. 小朋友如果有 115CM以上任玩抵. 差不多九成半可以玩.

大眼bb哈士奇

禁止訪問

大宅

回覆 flv33 的帖子

雖然完左, 但都講下, 現場買要 $20一個COINS , 平均都要四至六個COINS才玩3分鐘或且SIR三次. 你話貴唔貴.... 有心玩, 而又夠高, 一定要任玩票才抵.
大眼bb哈士奇

首頁

尾頁

跳至