興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

fwd:維多利亞時鐘酒店

小小笑話之~ 時鐘酒店......
先此聲明, 呢個故仔係由朋友的朋友提供, 只係如實報. 如果想求証, 唔好搵我. 我都幫唔到你.
話說在尖沙咀有間時鐘酒店叫"維多利亞時鐘酒店". 位置好似話係加拿芬道附近. 某天有一男一女上去準備開房, 點知上到去登記處, 先發現人山人海, 係度等緊. 正當大家都係度你眼望我眼, 等緊的時候, 有位負責人就話, 佢地剛剛開左間分店, 位置唔係好遠, 請佢地速移玉步, 有專車接你過去, 好方便o者!
d人諗住好過係度等, 大家都紛紛起行, 諗住近近地, 一車過去, 實無衰. 點知當佢地上車時, 先發現車身外面鬼咁大隻字印住"維多利亞時鐘酒店", 仲要係大玻璃兼無窗簾.
口痕友話, 好彩唔駛過海底隊道, 否則咁樣示眾, 真係好睇過港男兼奇妙少女!!!!!

侯爵府

thanks for sharing

侯爵府

畀面勳章

原文章由 yiuyiu_mama 於 04-4-15 03:53 PM 發表
小小笑話之~ 時鐘酒店......
先此聲明, 呢個故仔係由朋友的朋友提供, 只係如實報. 如果想求証, 唔好搵我. 我都幫唔到你.
話說在尖沙咀有間時鐘酒店叫"維多利亞時鐘酒店". 位置好似話係加拿芬道附近. 某天有一男一 ...

水晶宮

畀面勳章

珍珠宮

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thanks

別墅

首頁

尾頁

跳至