跳至

首頁

尾頁

複式洋房

葵涌 近月海灣有沒有好的幼稚園 或 nursery?

葵興間太陽島好不好?

大宅

Re: 葵涌 近月海灣有沒有好的幼稚園 或 nursery?

MrsTse 寫道:
葵興間太陽島好不好?

葵興花園嗰間比較好D...另外葵芳聖斯德望都好架....我就間咗華景山莊啟思...有NI, 同埋佢K1-K3都可以用學卷...

複式洋房

Re: 葵涌 近月海灣有沒有好的幼稚園 或 nursery?

Thank you!
Do u also live in Horizon place?

girahei 寫道:
[quote]
MrsTse 寫道:
葵興間太陽島好不好?

葵興花園嗰間比較好D...另外葵芳聖斯德望都好架....我就間咗華景山莊啟思...有NI, 同埋佢K1-K3都可以用學卷...[/quote]

大宅

唔係....我只係住係附近....我都有諗過買月海灣但係唔係太方便...價格同景觀都唔太合心水.....依家暫時同99住係kwai chung

別墅

近月海灣
nursery:獅子會,葵盛,天恩, 大部份全日制
幼稚園: http://embhsc2.hkedcity.net/kindergarten/

:-)

民房

原文章由 MariaBB 於 07-6-16 09:11 發表
近月海灣
nursery:獅子會,葵盛,天恩, 大部份全日制
幼稚園: http://embhsc2.hkedcity.net/kindergarten/

係呀!我d仔女都係天恩架.

首頁

尾頁

跳至