跳至

首頁

尾頁

男爵府

http://mama4.wordpress.com/2007/08/02/%e5%a5%b6%e5%a5%b6%e5%b1%8e%e4%b9%8b%e7%8c%9b%e6%96%bc%e8%99%8e/

順帶一問,乜唔係食人奶的媽咪真的未試過被bb噴到成身屎?咁bb既便便係點既樣嫁? 好奇~~好奇~~好奇~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都試過係換片時比亞b d 屎噴過.....
棉花爸...棉花媽...棉花糖(BB糖)...

大宅

哈哈...佢d文采一流呀

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

大宅

原文章由 moondee 於 07-8-3 16:45 發表

我都係甘話

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

多謝大家 :)

子爵府

簡直笑爆嘴:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
文采一流
我都有一件屎屎事件想同大家分享
話說有一日呀囡已經3日未大大過, (我由佢出世3week起就逗佢疴屎屎, 但係當時有時成功, 有時失敗)果時差不多母親節(呀囡差不多個半月大), 公公婆婆太公太婆&親戚就同呀囡去飲茶, 公公就好開心咁第一次咩住呀囡出街, 到酒樓佢都唔捨得解開呀囡, 點知就大獲........... 佢地叫左一碟蛋蒸蠔食, 公公食食下就望一望條褲, 點解條褲咁多蛋???以為自己跌左d蛋落褲褲度, 點知愈睇愈唔對路, 原來呀囡大大到公公成身都係, :lol :lol :lol 跟住公公同婆婆食都唔食就返左屋企, 返到屋企就攪到一個人疴屎屎, 3個人成身都係屎既奇景, 事後我仲問公公問佢以後係唔係唔會再食蒸蛋

好在自此之後呀囡就未試過賴屎屎or疴屎屎落片片度, 要逗佢佢先會疴, 唔逗佢佢就勁忍, 忍到你逗佢為止

大宅

好媽媽勳章

哇塞 !
笑爆咀無人可憐.
9 9 c

大宅

多謝:)

哈哈公公的遭遇我都試晤少,尤其半夜餵夜奶...

原文章由 Pooh529 於 07-8-5 13:06 發表
簡直笑爆嘴:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
文采一流
我都有一件屎屎事件想同大家分享
話說有一日呀囡已經3日未大大過, (我由佢出世3week起就逗佢疴屎屎, 但係當時有時成功, 有時失敗)果時差不多母 ...

子爵府

雖然我餵人奶日子只有個拎月..好彩我未試過俾屎屎噴到一身都係..但亞囡就試過做屎撈人

http://www.loveabd.net/?p=47

大宅

ai ya, 我都試過啦, 真係好快同好急架, 成支水槍咁, 快到我想用條片擋都擋唔住呀, 噴到我條褲一達啡左, 嚇到我媽同工人目定口呆

原文章由 Kirin_Lui 於 07-8-3 16:25 發表
http://mama4.wordpress.com/2007/08/02/%e5%a5%b6%e5%a5%b6%e5%b1%8e%e4%b9%8b%e7%8c%9b%e6%96%bc%e8%99%8e/

順帶一問,乜唔係食人奶的媽咪真的未試過被bb噴到成身屎?咁bb既便便係點既樣嫁? 好奇~~好奇~~好奇~~ ...

複式洋房

原文章由 mamamau 於 07-9-6 00:00 發表
多謝:)
哈哈公公的遭遇我都試晤少,尤其半夜餵夜奶...

勁!!!

複式洋房

好文采

我個女都試過屎上身,前面最高紀錄腰,後面最高紀錄背上,出片片件衫都係

試過最勁漏哂出黎,我仲唔知,抱佢坐我大脾,搞到我成褲都係

侯爵府

原文章由 HEYU 於 07-9-6 15:14 發表

好文采

我個女都試過屎上身,前面最高紀錄腰,後面最高紀錄背上,出片片件衫都係

試過最勁漏哂出黎,我仲唔知,抱佢坐我大脾,搞到我成褲都係 ...

嘩! 好攪笑呀! 立即save link 日日入去笑下!! 真係好想見下lee個亞四 mami 既真面目!!!

民房

我都覺!!!!!

原文章由 moondee 於 07-8-3 16:45 發表

男爵府

晞晞呢張相好似女仔呀~~

原文章由 jjwmkk 於 07-9-6 21:17 發表

嘩! 好攪笑呀! 立即save link 日日入去笑下!! 真係好想見下lee個亞四 mami 既真面目!!!

首頁

尾頁

跳至