影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人睇左覺得好睇?
我今日上網睇左2集,好似又幾好睇咁,男女主角雖然唔知係乜水,但ok~
我想問睇左既媽咪,呢套值得買嗎??同埋係咪得12集???

侯爵府

哩套ok,係老老土土愛情劇,happy ending,都幾好睇

1係李威係台灣演員都出名:D 1李小璐國內演員,好似周迅架:)

原文章由 ∼星子∼ 於 07-8-3 13:33 發表
有冇人睇左覺得好睇?
我今日上網睇左2集,好似又幾好睇咁,男女主角雖然唔知係乜水,但ok~
我想問睇左既媽咪,呢套值得買嗎??同埋係咪得12集???

男爵府

係呀! 有12集, 每集1.5小時. 我都覺得幾好睇.

原文章由 hola 於 07-8-3 13:47 發表
哩套ok架,係老老土土愛情劇,又happy ending,都幾好睇

男1係李威係台灣演員都出名:D 女1叫李小璐國內演員,好似周迅架:)

男爵府

我睇到今朝8點幾,睇咗9集.
好好睇呀!唔係要同個仔去暑期班都唔捨得停呀!!仲一路睇一路:-( :-( 呀!!(可能我眼淺啦!! )

男爵府

原文章由 mic823 於 07-8-8 12:19 發表
我睇到今朝8點幾,睇咗9集.
好好睇呀!唔係要同個仔去暑期班都唔捨得停呀!!仲一路睇一路:-( :-( 呀!!(可能我眼淺啦!! )

嘩~一集都有1.5小時喎~勁!!!!!!!!!!!
我都係星期日買左呢套啦~我睇到第十集,今晚一定要煲埋佢先~故事雖然老土,但好啱我~連我老公都陪我睇~
係呀~好好睇,仲有d笑位好好笑
我覺得男2對女1好好呀,

男爵府

我剛剛睇完啦~
嘩~最後睇呢2集真係睇到喊:-( :-( :-(
但係又話happy ending????-( ?-(
死啦~我次次睇結局都唔明個意思,我又有野問:男主角係唔係死左???最後係咪得返女主角一個人生活???
估唔到呢套一開始睇到由笑變喊:-( :-( :-(
不過都好鐘意男女主角

男爵府

原文章由 ∼星子∼ 於 07-8-9 03:23 發表
我剛剛睇完啦~
嘩~最後睇呢2集真係睇到喊:-( :-( :-(
但係又話happy ending????-( ?-(
死啦~我次次睇結局都唔明個意思,我又有野問:男主角係唔係死左???最後係咪得返女主角一個人生活???
估唔到呢套一開始 ...

我估應該係高峰無事返咗去,如果唔係點會有張memo喺度!!!

子爵府

內容講點物架??
可否介紹下...
thanks!

琥珀宮

初頭果3集真係麻麻地,真係一入第4集就好好多。我睇完第五集,感覺上套劇有好多犯駁地方,不過好彩都係支節上,損唔到主幹。

原文章由 ∼星子∼ 於 07-8-8 17:31 發表

嘩~一集都有1.5小時喎~勁!!!!!!!!!!!
我都係星期日買左呢套啦~我睇到第十集,今晚一定要煲埋佢先~故事雖然老土,但好啱我~連我老公都陪我睇~
係呀~好好睇,仲有d笑位好好 ...

琥珀宮

男主角係台灣頂尖危機處理專家,有才華、有錢靚仔但高傲。女主角係鄉下妹到上海打工既窮小女工,不過為人醒目純良。兩人相遇於上海,發展出一段奇緣,後女主角成為男主角既鐘點工人,二人由初時不喜歡對方,而最後慢慢察覺對方既優點,進而撻著,但二人各自身邊有人,四角關係,就係咁湊成一段愛情故事。我覺得故事有d似《巴黎戀人》。

原文章由 小琪 於 07-11-30 23:05 發表
內容講點物架??
可否介紹下...
thanks!

伯爵府

吓, 原來另外又有個相同的topic!

原文章由 SandyKL 於 07-11-30 23:48 發表
男主角係台灣頂尖危機處理專家,有才華、有錢靚仔但高傲。女主角係鄉下妹到上海打工既窮小女工,不過為人醒目純良。兩人相遇於上海,發展出一段奇緣,後女主角成為男主角既鐘點工人,二人由初時不喜歡對方,而最後慢慢察覺對方既 ...

首頁

尾頁

跳至