潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

LV 門口排晒隊, 但係入面又冇人 ....唉! 學埋法國LV...不過好彩最後都買到 個袋真係ok gar...大大哋o甘啦

水晶宮

好媽媽勳章

原文章由 BabyMiMi 於 07-8-26 15:18 發表
LV 門口排晒隊, 但係入面又冇人 ....唉! 學埋法國LV...不過好彩最後都買到 個袋真係ok gar...大大哋o甘啦

唔怪得我個日見到佢排曬隊啦,總之我都排啦 :lol

子爵府

有貨番左啦?

複式洋房

原文章由 BabyMiMi 於 07-8-26 15:18 發表

請問你在那間專門店買?

大宅

Yes, especially Harbour City, a lot of people wait outside.

原文章由 mama_sally 於 07-8-26 17:52 發表

請問你在那間專門店買?
Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

男爵府

it's a bit crazy, everytime i went past harbour city, there were a lot of people lining up to enter LV.
i was wondering what were they after...

原文章由 delfin 於 07-8-26 17:56 發表
Yes, especially Harbour City, a lot of people wait outside.

大宅

你幾點去到架, 係咪好早呢, 係邊間買到架.

大宅

想問其實MM好D? 定gm好d? 因仲想緊要邊個size

同我怕MM如果放bb日常用品(尿片, 奶樽..等等)又太細

但我試過gm又好似太好, 都唔知點好

複式洋房

原文章由 delfin 於 07-8-26 17:56 發表

Thanks .

大宅

我建議你買MM好d喇,之前我買個GM都係想做湊仔袋,點知真係好大,又冇拉鏈,唔係太好用
原文章由 shatintsui 於 07-8-27 10:34 發表
想問其實MM好D? 定gm好d? 因仲想緊要邊個size

同我怕MM如果放bb日常用品(尿片, 奶樽..等等)又太細

但我試過gm又好似太好, 都唔知點好
5歲~~

大宅

原文章由 kat923 於 07-8-27 22:36 發表
我建議你買MM好d喇,之前我買個GM都係想做湊仔袋,點知真係好大,又冇拉鏈,唔係太好用

kat923
係呀, thanks, 但我宜家仲心大心細買邊隻, 但其實我之前2隻都有試過, 大的真的好大 大, 其實中係幾好的, 但因怕帶小朋友出街, 要袋日常用品怕唔夠裝巳而

男爵府

究竟MM同GM的價錢係幾多???

原文章由 kat923 於 07-8-27 22:36 發表
[

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

知唔知GM有未呀???
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

複式洋房

我用個MM同二個小朋友去街都好夠用,我會帯二樽水,三件外套,NDSL,同自已啲日常用品.

大宅

原文章由 TULIP1 於 07-8-28 15:14 發表
我用個MM同二個小朋友去街都好夠用,我會帯二樽水,三件外套,NDSL,同自已啲日常用品.

TULIP1
ok, thanks!

大宅

原文章由 Win0501 於 07-8-28 14:51 發表
究竟MM同GM的價錢係幾多???

MM $4850
GM$5150

民房

我6月中都買左個最size, 用左1個月後,發覺布袋的色沾在袋邊,於是拿到"利苑"查詢,佢地員工話袋是一定唔會脫色架,但又答唔到點解會有顏色沾在皮邊喎,因我有時會將2邊袋口推入去做成另一個款,加上用時會產生磨擦,咪脫色囉,佢地總共check左2次,我留底個袋2星期,佢既員工話可以用擦子膠擦下佢,或者用耐左等皮變色喎,我唔接受佢咁回覆,因為佢的同事都試過用白紙試擦布袋,佢話如果唔脫色就無事,結果真是脫色,最後,佢地話可以比我退款,但我決定改買個最細size

子爵府

會唔會好wear呀?我幫個friend攞左個MM,佢第日用左同我講話個袋裝唔係好多野都墜同wear呀

原文章由 shatintsui 於 07-8-28 15:20 發表
TULIP1
ok, thanks!

大宅

畀面勳章

唔知係咪間間店舖個數量唔同, 我尋日10點幾到去半島主動問個sales, 佢話要年尾, 我"吓"咗聲, 啲網友都係話最快都係9月到有

個sales都唔知係咪"坤"我

早知海港城嗰間有我就去果度買啦

子爵府

好老實講...好多番左貨都keep晒比VIP,因為以我所知都有好多VIP插隊,跟住先到waiting list,再到街客...一次番得10個8個,都比VIP keep晒啦,香港有幾多LV VIP呀

原文章由 rosepink 於 07-8-28 15:39 發表
唔知係咪間間店舖個數量唔同, 我尋日10點幾到去半島主動問個sales, 佢話要年尾, 我"吓"咗聲, 啲網友都係話最快都係9月到有

個sales都唔知係咪"坤"我

早知海港城嗰間有我就去果度買啦 ...

首頁

尾頁

跳至