夫婦情感

跳至

首頁
12345...13

尾頁

禁止訪問

你最想同99講既一句話

男爵府

畀面勳章

Re: 你最想同99講既一句話

我無野想同佢講

男爵府

好媽媽勳章

我想同佢講 : 你唔好要求我呢樣果樣,你個仔唔見你地係因為你地做過講過D過份野,唔係我唔比佢見你地!唔好屈得就屈!

複式洋房

我想同佢講 : 99你咩心態呀??唔關心我o地兩公婆,唔緊要
o丫!但點解你可以一D都唔關心個孫o既!由我有o左至BB依傢9個月大喇!你都冇問候過一句!!

公爵府

99: 希望你好好珍惜有個咁乖o既囝...如果我囝將來有自己daddy一半咁好咁孝順我已經笑到收唔到聲啦...不過哩d福你唔識享

大宅

完全係我心底話,只不過我既B以家13個月~~~~
加多句 -
唔理我地無所謂,唔好眼紅,BB親婆婆多過你,更加唔好成日挑撥離間,影響我夫妻感情

lamlam630 寫道:
我想同佢講 : 99你咩心態呀??唔關心我o地兩公婆,唔緊要
o丫!但點解你可以一D都唔關心個孫o既!由我有o左至BB依傢9個月大喇!你都冇問候過一句!!

大宅

[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

民房

奶奶:
對不起,我憎你!

複式洋房

我會同佢講,笑多D唔好咁情緒化。

別墅

點解你要咁對我! 你攪我手啦唔好攪阿b

大宅

[size=x-large]你唔好咁嚕梳啦,我咁大個人有分數啦!
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

大宅

I would say to 99: Please don't enter my SECRET GARDEN!! Far Far away from me!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

奶奶, 你個仔己經3x歲, 唔該唔好似個孫3歲幾咁嚟揍佢啦。

仲有你個孫即係我個仔, 你放心啦, 比返我教!!! 唔該

你嗰d偉大嘅理倫, 如果係work 嘅話, 請你留返嚟教你自己個仔, 唔好搞我嗰個!

大宅

你好自私啊呀!!!!!!!!!

男爵府

99: 我好乞人憎嗎? 見到我好似見鬼咁, 咁巴閉唔好來我屋企啦

我地又唔係一齊住, 自從囝囝出世後你每天都來, 雖然你的出發點係好, 但係我教完工人同囝囝後, 你又要教佢地另一樣野, 你真係好煩呀, 去到你屋企你仲要夾埋姑仔比面色同單打我 好彩我做戲都唔差, 費事令老公難做, 但我真係好憎你地呀

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

其實我唔憎我99架,
不過, 我都想同佢講:
「 唔係我唔想生bb, 而係生活迫人呀! 今時唔同往日, 養個b好貴架~」
Childhood is journey, not a race.

子爵府

好媽媽勳章

我想講:你唔好理我啦,唔該你啦.唔好成日摷我d衫出黎洗啦,你連你地d底褲臭襪一齊質到成機衫,洗完仲有成朕除 ,好核突呀,洗完我又要洗多次,洗多次你又唔滿意 ,你柚得我c左佢啦 :-( :-(
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想同佢講:你成幾十年冇湊過小朋友,你o個套湊仔方法已經過晒時啦,e+ d 小朋友唔係o個時o個 d 咁,係又鬧唔係有鬧就得架!

大宅

做乜要咁幫個女, 搞到自己無晒d退休金, 你正一愚孝!

男爵府

99 : 請你唔好再咁多戀事乜都要理、 乜都要管至得嫁

首頁
12345...13

尾頁

跳至