自由講場

跳至

首頁
12345...32

尾頁

男爵府

入黎諗下用咩topic先

[ 本文章最後由 eva1320 於 07-8-28 09:31 編輯 ]

水晶宮

原文章由 eva1320 於 07-8-28 01:36 發表
入黎諗下用咩topic先

傾得好好地,無端端都有人倒亂........唉

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩~~~~嚇鬼死我呀~~~~
我個名大大個咁放係topic度......我仲以為咩事
改一改topic名好唔好呀......好似好搶眼喎....好驚呀....

[ 本文章最後由 咕b 於 07-8-28 07:35 編輯 ]

男爵府

宜家咁好唔好呀, 唔好意思, 嚇親你tim!

原文章由 咕b 於 07-8-28 07:13 發表
嘩~~~~嚇鬼死我呀~~~~
我個名大大個咁放係topic度......我仲以為咩事
改一改topic名好唔好呀......好似好搶眼喎....好驚呀....

男爵府

係囉, 真係好煩, 呢個人成日都係咁

原文章由 wewe 於 07-8-28 02:05 發表
傾得好好地,無端端都有人倒亂........唉

男爵府

咕b,

講住一件事比你聽先丫, 我媽咪住大圍嫁, 細個每年7月14成層樓就會停電, 連續5年, 好得人驚, 年年一到7月14, 家家就會攞定"立足"等停電, 有一年我同細佬訓到半夜聽到有人"轉"野同埋 "tup" 野 "x" 野, 以為有返電, 咪開下d電制, 原來仲停緊電, 幾驚呀, 我地2個即刻"呢"係被入面, 成晚都唔敢訓, 宜家諗番都驚, 無理由平夜3更, 仲要7月14, 仲要停電, d人會攪工程咁嫁ma!

番黎再講, 宜家同2個b出去公園玩先

等待驗證會員

原文章由 eva1320 於 07-8-28 09:45 發表
咕b,

講住一件事比你聽先丫, 我媽咪住大圍嫁, 細個每年7月14成層樓就會停電, 連續5年, 好得人驚, 年年一到7月14, 家家就會攞定"立足"等停電, 有一年我同細佬訓到半夜聽到有人"轉"野同埋 "tup" 野 "x" 野, 以為有返 ...

大圍邊殊呀.......

大宅

咕b,
我同你都差不多. 我既感應同聽就特別強. 好多時都係我 feel 到或聽到後, 跟手佢就出現啦. 但好好彩, 好多時都係五官端正的. 唔係好嚇人的.

[ 本文章最後由 朗軒媽媽 於 07-8-28 10:42 編輯 ]

男爵府

原文章由 eva1320 於 07-8-28 09:45 發表
咕b,

講住一件事比你聽先丫, 我媽咪住大圍嫁, 細個每年7月14成層樓就會停電, 連續5年, 好得人驚, 年年一到7月14, 家家就會攞定"立足"等停電, 有一年我同細佬訓到半夜聽到有人"轉"野同埋 "tup" 野 "x" 野, 以為有返 ...

好恐怖呀

子爵府

下...禁你有冇嚇親

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 10:40 發表
咕b,
我同你都差不多. 我既感應同聽就特別強. 好多時都係我 feel 到或聽到後, 跟手佢就出現啦. 但好好彩, 好多時都係五官端正的. 唔係好嚇人的.

大宅

今個七月十三日開始, 我返咗媽媽度住咗兩日.

事源係有個乜大師話我, 會係七月十四日跳樓死亡喎.所以我媽媽叫我不如十三個日就返佢度,大家睇住大家,有事的話, 都有個人睇住呀, 咁. (因我老公個日要開夜呀:-( )

一路都無乜事. 我地仲玩到成點幾兩點先訓, 就係訓到就訓着時,我就聽到叮叮噹噹聲,細細聲,真係好好聽, 聽咗一陣, 我就訓咗lu.

大宅

無架, 由細到大都睇到小小或感應到小小, 所以唔係太怕
但真係好好彩, 個個都似番個人樣, 唔係就真係嚇死羅.

原文章由 april48 於 07-8-28 10:46 發表
下...禁你有冇嚇親

大宅

我講下點解個乜大師話我會跳樓死先.?-( ?-(

我係六月中左右, 剪咗個新髮型, 但個前額d 頭髮係有一大半遮住個額頭的.就係個日, 約咗朋友去咗尖沙咀一個商場食飯. 約晚上九點多鐘去洗手間. 就見到位好靚既亞姐啦.

個洗手間好似個數字7咁. 我就係7字頂個格,就係關門時,見到有個女人照鏡, 我無為意, 仲話. 衰婆呀, 尿尿就尿尿啦, 仲要照一陣鏡先去, 貪靚到死. 但尿到一半, 諗, 點解件衫咁紅既..... 但好似睇唔到有腳喎..............................

ok 後, 點都要出黎洗手架, 咪照洗手, 但唔敢照鏡, 我個朋友仲想係洗手間同我傾心事喎.... 我話唔好掛...

大宅

我個朋友都未知乜事呀, 我咪話, 唔好意思呀, 唔阻你啦, 我地出去lu, 我個朋友先知乜事, 拿拿臨走啦.

就係我推門走既時後, 係眼尾見到 "靚姐" 出番黎照鏡呀, 個時我地都未出晒門口呀.

個 "靚姐" 真係幾靚, 我見到個側面. 短曲髮, 好白的面, 好紅既咀, 白色 lace 衫, 半截紅裙. (有小小似汪亞姐個洛林feel)
我只係見到咁多.

出到去坐底, 我幾個朋友都問, 好心你畫眉就畫好d 啦, 成條眉粉畫到去眉心, 仲要打直畫....... 吓, 無喎,羅鏡出黎, 抺唔走架. 跟住我有個朋友, 就比咗個夾仔我, 夾起前額既頭髮.

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 10:40 發表
咕b,

朗軒媽媽 原來你都有特殊感應

大宅

原來我眉心有一條黑線呀.

兩日後, 同個f 君講開, 佢就同我問咗個大師啦. 個位大師要我係當晚, 都成十二點幾啦喎, 要我坐的士由將軍澳去天水圍見佢, 吓, 咁夜, 我仲要帶埋兩個仔, 老公又返夜. 我點黎呀. 跟住, 個大師就話我死更, 過唔到呢幾日咁話. 我個f 君朋友就立即過咗黎我屋企. 佢過黎好快啫, 因住得近. 比咗度符我洗面. 哈哈, 洗完又真係無咗個條黑線喎. 就係咁, 我個f 君朋友仲話,大師話比三千幾蚊, 封我天眼, 保我家宅喎.......?-( ?-( 跟住, 我同媽媽商量, 決定唔信佢. 乜都唔做.

就係咁, 我f 君朋友成日都見個大師的, 個大師就成日話, 我就死架啦, 再唔黎見佢咁話.

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 11:18 發表

兩日後, 同個f 君講開, 佢就同我問咗個大師啦. 個位大師要我係當晚, 都成十二點幾啦喎, 要我坐的士由將軍澳去天水圍見佢, 吓, 咁夜, 我仲要帶埋兩個仔, 老公又返夜. 我點黎呀. 跟住, ...

大宅

march ,

係呀, 但大多數都係好的, 只有一兩次唔好羅. 你都知我地對面山見到幾多先人屋之得架.....

原文章由 March 於 07-8-28 11:15 發表

朗軒媽媽 原來你都有特殊感應

禁止訪問

子爵府

聽起黎個大c好似騙錢敢o既

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 11:18 發表

兩日後, 同個f 君講開, 佢就同我問咗個大師啦. 個位大師要我係當晚, 都成十二點幾啦喎, 要我坐的士由將軍澳去天水圍見佢, 吓, 咁夜, 我仲要帶埋兩個仔, 老公又返夜. 我點黎呀. 跟住, ...

首頁
12345...32

尾頁

跳至