興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有邊位近這一、兩個月簽了香港寬頻上網合約呢?

10M/25M?平均真正月費幾多呢?條款又如何呀?請報料,謝謝!

複式洋房

請問有無人可以報料呢?

[ 本文章最後由 DadDad 於 07-8-10 17:47 編輯 ]

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我用左半年10m....
$147呀.好似年半約呀

大宅

香港寬頻最新優惠

大宅

你可以去呢度搵d sales問下價

http://www.uwants.com/forumdisplay.php?fid=636

男爵府

電腦寬頻

香港寬頻報 139/月 25m 送百隹$300 簽24個月
有線我都由2001年用到現在, ok 啦 ! 煩請比意見.
簽24個月 : 現給價 1) 139.00/月 沒禮物
2) 198.00/月 送 720萬象 sony 相機

男爵府

我剛剛簽了香港寬頻約24月-$298:-( 點解咁貴!!!

大宅

原文章由 226212 於 07-8-13 17:30 發表

$139 25M 真係平得交關.

洋房

原文章由 double-w 於 07-8-13 13:51 發表
香港寬頻報 139/月 25m 送百隹$300 簽24個月
有線我都由2001年用到現在, ok 啦 ! 煩請比意見.
簽24個月 : 現給價 1) 139.00/月 沒禮物
2) 198.00/月 送 720萬象 sony 相機

139/月 25m 係唔係新客呀?
我用緊 10m都128啦,
舊客用唔用得嫁?
呢個價好吸引

大宅

我收到個plan係

BB25平均$130 送 數碼電視42個基本台,百佳$400現金卷

簽24個月

咁到底邊個抵呀?

男爵府

matau :

plan better than me. Can you give me the Sales
contact nos? thanks

別墅

原文章由 226212 於 07-8-13 17:30 發表

下次續約之前, 上網問下人 :
電腦領域 ~~ 網絡寬頻 不停有人更新續約價錢 :
http://www.hkepc.com/bbs/index.php

大宅

please check PM.

原文章由 double-w 於 07-8-14 16:53 發表
matau :

plan better than me.  Can you give me the Sales
contact nos?  thanks

男爵府

Matau :
tks for yrs details. My plan same as you now.
問題是死人i-cable, 我話要取消合約, 多多理由推我,
我9月16日到期, 到現仍尚未寄cancelled form 給我,
又話today已經超過30日之前的通知期, 要多收我一
個月費用, 好激氣:cry:

複式洋房

多謝各位報料。

double-w:

你報那個plan($139月 / 25M)是否已計了$300百佳現金劵?

matau:

可否給我 the sales contact no.? Thanks.

大宅

please check PM

原文章由 DadDad 於 07-8-17 00:03 發表
多謝各位報料。

matau:

可否給我 the sales contact no.?  Thanks.

大宅

之前我個plan原來係暑期優惠呀,好似只係去到下個月底, 凡申請BB10 $168/月(24個月合約), 即免費送3個月月費, 再送24個月數碼電視基本頻道, 及送百佳現金券$400, 之後再免費upgrade到BB25比你, 即係平均$130左右就可以用到BB25啦!

男爵府

完全係一樣, 但要在31/8之前做上門安裝, 但31號已
full booking,我約了28/8
個女sales 好好禮貌, 當然係因為我是申請安裝, 要是
取消一定同i-cable double-w

大宅

佐覆我個 sales 話可以 hold 住到最遲九月尾先安裝都得。

原文章由 double-w 於 07-8-17 14:16 發表
完全係一樣, 但要在31/8之前做上門安裝, 但31號已
full booking,我約了28/8
個女sales 好好禮貌, 當然係因為我是申請安裝, 要是
取消一定同i-cable double-w

男爵府

死啦!剛剛"香港寬頻"來到安裝, 話因我住的單位裝修後, 電話
線不可接駁他們的線路, 只可用 i-cable 或 pccw, 因這兩者都
是用天線, 即是我要再用 i-cable :-( double-w

首頁

尾頁

跳至