美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

而家廣告好行ge...
聱稱$899/$699減肥,我都係想減下水腫,原本以為佢都叫大機構,又有保証條文,可靠la,點知都係廢ge,仲會不斷叫你加plan!!!
我好蠢甘加到$6888,講明一定要瘦腰(我本來26吋,想有24.5吋腰,唔過份掛????),做ge過程一路無咩進展,焗完一身汗就同你度身,但一飲水又重番,我一向唔會亂食野,但下次去佢又會同你講你點點點,總之加$ la,final,完course(20次!!!)之後,佢話我脂肪比例少左2%,死話度身結果我係瘦左,但我返home自己度,都係
26!!瘦左係邊???
之後,佢竟然同我講,話我個plan唔係胃難個plan,無保証減磅ga woo!我問ge時候明明好清楚話係的,生意係甘做ge咩?!
嬲a!

大宅

希望你唔好介意, 其實我反而覺得依d大機構先最握人, 佢成日賣廣告講到好平好平, 幾百蚊減到肥, 最終落樓可能要響後面加多個零都未必得, 所以我唔會去依d地方做減肥...
但其實再唸深一層, 減肥真係要靠自己架, 我試過好多好多方法, 唔係話唔work, 但真係keep唔到囉, 做機要成日keep住做先有效, 食減肥藥一唔食又反彈, 所以都真係唯有靠自己, 食小d, 做下運動囉...唔好唔開心啦!

男爵府

聽你咁講都幾恐怖,我見到荃豐有呢間"呃人站"既road show擺緊,大家小心d,確實我都好想纖腰

洋房

老實講,大部份都呃既,我參加過江欣x 0個間貴x, 廣告話$4999包減10-15磅,無其他收費,(我生完2年幾都收唔到個肚,所以重點做肚,)點知上到去,就sell話$4999只減一part,減完個身形會唔靚,跟住又話我大脾同個pat都太大,如果一次過做效果會好好多,當我thinking既時候,佢就話會送胸既firming俾我,點計都超抵,又話要夠某個數先可做分期,結果我自己心急又信佢大機構下,一共$16999落樓,
開頭又話無須節食,點知做完第一次後,佢就俾0左本log book我,要記低一日餐食mug,跟住就話唔可以食澱粉質同油膩0野,可無限量食肉,不過唔可以用油,白烚only 。咁都話無須節食,真吹脹﹗食碗走油魚旦米都話唔得,影響進度,食得咁清唔洗幫襯你我自己都瘦啦﹗﹗﹗
最慘就係叫你唔好做運動,話肌肉好難減,上到去磅無輕就話係你食得唔夠清,一係就話你之前太多肌肉所以好難減,總之就係waste money, waste time,到最後我決定唔上去,(仲有成萬蚊既療程未做,但實在覺得好火 同頁頂唔順佢地既技倆)
所以各位mammy,如果要上去呢d地方減肥,一定要好好諗清楚

別墅

原文章由 flap 於 07-8-15 02:09 發表
而家廣告好行ge...
聱稱$899/$699減肥,我都係想減下水腫,原本以為佢都叫大機構,又有保証條文,可靠la,點知都係廢ge,仲會不斷叫你加plan!!!
我好蠢甘加到$6888,講明一定要瘦腰(我本來26吋,想有24.5吋腰,唔過份掛 ...

其實我都嘗試過用好多錢但係又減唔到既呃人公司,真係好火。 但係最近o係呢度叫yangy幫我買左隻排毒產品,超正呀!又唔貴喎! 我9日減左10磅,依家食完個program成個星期都冇回番磅,証明呢隻野已經幫我排清毒素,我自己身體內既機能已經回復正常運作了。

別墅

原文章由 flap 於 07-8-15 02:09 發表
而家廣告好行ge...
我好蠢甘加到$6888,講明一定要瘦腰(我本來26吋,想有24.5吋腰,唔過份掛 ...

唔記得講,我條腰真係瘦左2吋

複式洋房

原文章由 bigheadyeetung 於 07-8-15 13:56 發表
老實講,大部份都呃既,我參加過江欣x 0個間貴x, 廣告話$4999包減10-15磅,無其他收費,(我生完2年幾都收唔到個肚,所以重點做肚,)點知上到去,就sell話$4999只減一part,減完個身形會唔靚,跟住又話我大脾同 ...

係呀,千奇唔好幫襯e間呀,呃人ga,我生完就係join左e間貴族呀,一d用都無呀,只係用藥fu(但無效,如果做機要$9999.),同埋叫你食所有野都唔好落油,鬼唔知咩,走油唔食飯實廋ga,使咩用$$$$去減呀?

別墅

我都係受害者比必??呃了!通淋巴20次$25000做機24次 $9880減到都無所胃、但我去

別墅

原文章由 鎧盈囡囡 於 07-8-15 15:29 發表
我都係受害者比必??呃了!通淋巴20次$25000做機24次 $9880減到都無所胃、但我去
我去了個半月先減得6磅要拆食又要比咁多錢!真蠢!

別墅

做d機又唔好、有靚機又唔比妳做,,佢話我個plan唔包(咁貴plan乜都唔包)
要做靚機要令外買!但好貴te]原文章由 鎧盈囡囡 於 07-8-15 15:35 發表
我去了個半月先減得6磅要拆食又要比咁多錢!真蠢! [/quote]

[ 本文章最後由 鎧盈囡囡 於 07-8-15 15:52 編輯 ]

大宅

多謝各位提醒, 我仲心思思想去幫襯TIM, 而家打消個念頭LU

大宅

咁平一定有問題,做個facial都要佰幾蚊;如果呢d減肥公司真係咁勁,可以唔洗人做運動/戎口就幫到人減肥就唔洗細細粒字寫住"要配合均衡飲食";而且如果係work既就貴一貴都有人幫襯~

洋房

胃難..........

禁止訪問

洋房

agree very much

原文章由 conniechan1975 於 07-8-15 19:29 發表
i spend around $50000 on a beauty spa too (that is not famous one, but quite high class). i cant lose any lb la. now i try to eat less, and do yoga , and walk more. i can lose around 10 lbs for 2 ...

禁止訪問

別墅

希望唔好再有咁多媽咪比呢D公司呃啦!
原文章由 conniechan1975 於 07-8-15 20:42 發表

tks. i hope that there is ppl to remind me dont join beauty store b4. so that i wont waste $$$$$ :-(

禁止訪問

洋房

小肥貓...我想問下你食邊隻藥...可以pm我嗎?
thanks

洋房

仲有我從來都唔信, 呢d機構, 我覺得好呃人囉

首頁

尾頁

跳至