自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題!

thanks!!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 pinky 於 07-8-24 23:49 發表
如題!

thanks!!

唔知激落君得唔得呢?-(?-(
雖然我在線,但可能行開左

水晶宮

我記得好似好難攪架.
你入去賣皮具既舖頭度買下可以點啦.
我有次買猄皮鞋,見到有d污蹟,佢地用一舊好似腊咁既野,擦擦下就唔見左d污蹟.
我問佢地個舊係咩野,d sales笑笑口,死都唔肯講.

大宅

果舊嘢應該叫做生膠.

原文章由 方方媽媽 於 07-8-25 11:44 發表
我記得好似好難攪架.
你入去賣皮具既舖頭度買下可以點啦.
我有次買猄皮鞋,見到有d污蹟,佢地用一舊好似腊咁既野,擦擦下就唔見左d污蹟.
我問佢地個舊係咩野,d sales笑笑口,死都唔肯講. ...

男爵府

咁有無人知o係邊可以買到呢舊"生膠"啊???

男爵府

You can try to find it in Timberland, there are some different materials specially made for cleaning leather and suede.

原文章由 pinky 於 07-9-5 19:49 發表
咁有無人知o係邊可以買到呢舊"生膠"啊???

男爵府

Thanks! I will try to find it. Hope it won't too expansive!

原文章由 NaughtyLuiLui 於 07-9-5 08:41 PM 發表
You can try to find it in Timberland, there are some different materials specially made for cleaning leather and suede.

首頁

尾頁

跳至