想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

何婉珊中醫師

Dear all sisters,

I am interested to know about all 中醫師! Whenever anyone said that she knows a good 中醫師, I will ask them to send me the doctor's details for reference.

Recently, I found that different members always suggested 何婉珊中醫師 and said that she is very very good, not expensive and so on. All of them are new members here!

I dont' want to comment! I just want to remind everyone to pay attention only!

民房

Re: 何婉珊中醫師

我現在看緊何婉珊中醫師半個月, 好唔好未知, 要食多個多月藥才可下判斷。

複式洋房

Hi,

Please give 何婉珊中醫師's tel and address to me, thanks.

[email protected]

Thanks,

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

i totally agree with u. somebody is advertising here...

i raise my doubt before in other topic too...
無可否認...佢收到宣傳功效..i also been there once because i saw the 'sharing' here!!!......after been there..i came back and search for bk..i saw one or particular two new members are sharing this ec for every chinese ec topic!!!
people..pls use your judegement..

yoggi789 寫道:
Dear all sisters,

I am interested to know about all 中醫師! Whenever anyone said that she knows a good 中醫師, I will ask them to send me the doctor's details for reference.

Recently, I found that different members always suggested 何婉珊中醫師 and said that she is very very good, not expensive and so on. All of them are new members here!

I dont' want to comment! I just want to remind everyone to pay attention only!

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

伯爵府

我都totally totally agreed! 唔知係何婉珊中醫有咁多fans定係另有"原因", 我發現好多其他forum都一同情況出現!

我係新嚟嘅呢個forum, 之前睇開其他forum, 係其他網頁好似yahoo個knowledge版, 只要有人問任何有開中醫或任何健康問題由減月肥去水腫, 皮膚唔好至想有bb, 都有個人會話佢自己都有呢個問題而依家就正正睇緊亞何婉珊中醫師!

我初頭都信架,想去睇,但後嚟睇到答果個人好似咩病都有佢份咁, 覺得有啲古怪...所以最後都唔去睇. 不過呢個都只係我個人覺得...可能真係有咁岩...anyway, 如果果個人係真嘅, 咁就真係愛佢變咗害佢, 因為依家一聽到人介紹何婉珊中醫師, 我都幾抗拒...

其實我好希望啲人係出於真心而介紹比其他人, 因為大家上得嚟傾談及分享都係出於真心想互相扶持啫....

wincat,
咁你真係上去睇完, 有咩comments呀?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Danjunior....
係呀..係呀..also advertised in yahoo knowledge. i posted a topic before in there...and also reply me with 何婉珊ec!!!! two people at the same time!! i didn't realise & i thought people are just sharing there...so i actually went to see her.

my comment..no offence..but i prefer those ec with more experience lor (=older)...
何婉珊ec is actually quite young..( at first i thought she is 姑娘 jar) & i don't have that much confident.

i am not saying that she is not good...but after one week medicine..i switch to other ec lor.

the 姑娘/reception there even persuade me to buy the medicine package for 10 times in my first time visit in order to pay less in the future.
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

民房

yes, i did buy a "month" package (like facial package) , so i have to keep visiting her in this month. In fact, she is very young and I wonder she has not much experience.
因我暫時覺得, 如要生BB, 便需先調理好身體, 而調理身體嘅中藥都是差不多, 亦需給時間, 而她是用藥粉, 方便我, 因我要開OT, 無時間煲藥, 所以才試一試, 還未知好唔好!!

洋房

我都睇緊,第一次見面,
我都擔心何EC太後生唔得,(我估佢30歲度) 
初頭我都係俾一次錢先.
食左第1次嘅藥,(4日藥),係沒有太大的分別.
只係覺得無甘熱,訓得好少少.感覺上好左少少.
所以我都keep住睇囉.
我都明白,各位sister都知.
睇中醫要長睇.如果個醫師的態度麻麻,又答唔到你要問嘅問題,或者,已經睇左成3,4個月都無改善,梗係要轉或個醫師唔夾你.
之前,我都有在其他論壇有看到何EC,大致都話幾好.
SO FAR , 我都覺OK啦.

相對,睇其它TOPIC介紹過的出名中醫師,
都唔係十分夾.
不過,我亦有朋友去睇出名醫師,佢地又夾到.
蘇元元呀! 何麗容!,吉叔!
上面嘅中醫,都有sister話好. 有sister話佢地唔好,態度麻麻.
我都試過大圍東叔 , 又試過 孫教授 ,
都唔係太夾.
其實,可能甘啱啦,如果因為太多人討論個醫師話好,覺得有可疑,甘做介紹嘅,或者其他人,就唔敢再做什麼介紹了.
對網友黎講,係一個損失.

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我剛才發覺今個月"打種"失敗咗(M小姐嚟咗),所以我都打算去揾何婉珊試試,睇吓夾唔夾,希望佢真係幫到我啦!

點到要試吓嫁啦。。。希望在人間!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我睇咗何醫師三個月,覺得唔係咁夾佢,每星期藥費成540蚊,食完佢啲藥仲成晚發夢,身體狀況冇乜改變。但有樣野我覺得好冇信心嘅就係幫佢執嘅女仔。。。好似個暑期工咁,我擔心佢唔知會唔會執錯藥。

另,有一次,我去覆診話俾佢知。。。我M嚟咗。點知何醫師咪咪嘴咁笑住回答我。。。咁咪好囉!吓。。。我有冇听錯呀,我想生BB哦,M嚟咗仲話好?

所以,由今月開始我已冇再去揾佢了,我換咗另外一個。。。希望今次成功啦!

伯爵府

emt1314,

Thanks for sharing experience. :)

原文章由 emt1314 於 07-9-8 22:59 發表
我睇咗何醫師三個月,覺得唔係咁夾佢,每星期藥費成540蚊,食完佢啲藥仲成晚發夢,身體狀況冇乜改變。但有樣野我覺得好冇信心嘅就係幫佢執嘅女仔。。。好似個暑期工咁,我擔心佢唔知會唔會執錯藥。

另,有一次,我去覆診話俾 ...

複式洋房

我都是在bk看到多人睇何婉珊ec好的.所以我去試下睇.因為本人都睇左成4個中e都冇效連大圍東叔都睇埋都吾甲又串.本人都只是分享自已的體驗況且中e方便系睇同你甲吾甲d藥啱吾啱你,邊個中e好吾好是好個人化的.啱可以試下,吾好咪又轉下個睇,我都系睇lee度的討論區介紹去睇過4位ec.我心態都唸住試下吾得咪又轉,我現在睇了何ec 2個月了,相信d藥對我有效, :lol: :lol我會覺得她是比較細心的

民房

我是bk的新丁,上來是想找資料,尤其是有關中醫的。我問了幾個問題,雖然冇人回覆,但我都沒有失望,有空我仍會上來。昨天突然收到某人的pm, 說何婉珊醫師很好,叫我去試試,還附上何ec的詳細聯絡資料。我覺得很奇怪,如果某某想推介何ec,為何不在topic 回應而選擇pm呢?這樣的做法令我覺得很反感,且對何ec的印象大打折扣,我即時將該pm delete 了。雖然我從未光顧何ec,亦未曾想過光顧,但我已對她失去信心了。某某的做法,是不是愛何ec變成害何ec呢?

複式洋房

j645,

I think the one who PM to you chose not to answer in the public forum is because she wants to avoid the web master's sight.

I have a suggestion, you may write her name out here. Too bad that I deleted her name in the PM already!

大宅

I got similar PM a few months ago, I have the same strange feeling and very disappointed, someome try to advertise here. Sisters be careful!!!

原文章由 j645 於 07-9-10 18:30 發表
我是bk的新丁,上來是想找資料,尤其是有關中醫的。我問了幾個問題,雖然冇人回覆,但我都沒有失望,有空我仍會上來。昨天突然收到某人的pm, 說何婉珊醫師很好,叫我去試試,還附上何ec的詳細聯絡資料。我覺得很奇怪,如果某某想推介 ...

珍珠宮

我食何醫師三個月藥粉,覺得冇乜效啦,而且听講始終都係煲嘅好啲。
我宜家轉咗果個係可以幫你煲埋,真空包裝,要飲嘅時候用熱水浸一浸倒出來即可,食咗三個星期藥,仲未知成效,但好明顯睇到體溫比以前合乎標准。

[ 本文章最後由 emt1314 於 07-9-15 23:39 編輯 ]

複式洋房

好多姊妹都推介中ec, 多是身邊成功例子. 可是受氣, 態度差的名ec亦不少, 我剛開始睇,亦是一個出名口品差的(因而之前沒有搵資料, 只有朋友推介). 未知果效.....但已然開始唔想睇. 去睇真係有壓力, 佢癲癲忽忽, 令人為難. 本身想有, 想放鬆心情....唔想受氣...:tongue:

複式洋房

雖然我都是看到介紹去看何婉珊ec的, 不過我就覺佢好囉.
至少佢不是大吹大雷, 實事求事 .
有個我介紹去睇的網友足足看左成4個月,先剛pmk我有咗.
何ec仲叫佢如果無咩唔舒服 , 不用再食中藥, 反而叫佢keep住返西醫做產檢添, 留番錢生仔用.
呢個網友有第一個, 都成38歲了.
收費ok啦, 以一個月計都係為65蚊日.
又唔駛煲. 用濃縮中藥.
如果話看其他病, 我唔知何ec ok唔ok ? 不過, 睇婦科真係得......
寶貝媽咪 :-? :-? :-? :-?

民房

原文章由 寶媽咪 於 08-1-22 12:14 發表
雖然我都是看到介紹去看何婉珊ec的, 不過我就覺佢好囉.
至少佢不是大吹大雷, 實事求事 .
有個我介紹去睇的網友足足看左成4個月,先剛pmk我有咗.
何ec仲叫佢如果無咩唔舒服 , 不用再食中藥, 反而叫佢keep住返西醫做產 ...

寶媽咪,睇黎你係何醫師既超級fans喎.....

好奇怪,喱道耐唔耐就有人提起何醫師.....

珍珠宮

原文章由 no-regret 於 08-1-22 15:01 發表

寶媽咪,睇黎你係何醫師既超級fans喎.....

好奇怪,喱道耐唔耐就有人提起何醫師.....

寶媽咪,你係咪見近期冇乜人提何醫師,所以有几經辛苦都揾番呢個Topic出嚟,提醒大家呀。。。

我都睇過何醫師,但冇你講咁平哦,佢收我540蚊5日藥哦。但都幫我唔到!

首頁

尾頁

跳至