母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK改了版面, 睇唔到D 最新05posts, 何解??

莫非 05 Topic 已爆posts? 過了2000?

Money在哪裏? 等我幫手開新 05 Topic, 讓各位05姊妹 "聚腳" 先...:) :)
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

你地05就話過2000....
我06未過1000...都巳經睇唔到
bk 攪乜呀

大宅

係啦, 點解睇唔到d post 呢? 大頭相又變哂形:(

原文章由 chiuchristan 於 07-7-3 16:21 發表
BK改了版面, 睇唔到D 最新05posts, 何解??

莫非 05 Topic 已爆posts? 過了2000?

Money在哪裏? 等我幫手開新 05 Topic, 讓各位05姊妹 "聚腳" 先...:) :)

大宅

Help help help!!!!! 救命呀!!!!!

昨曰全日都話. 伺候器繁忙, 不能登入

今日可登入, 又睇唔倒, 略有所失......

大宅

個interface用唔慣.............

男爵府

咪係囉! 新版面好唔慣

原文章由 Cyntoby 於 07-7-3 17:33 發表
Help help help!!!!! 救命呀!!!!!

昨曰全日都話. 伺候器繁忙, 不能登入

今日可登入, 又睇唔倒, 略有所失......

男爵府

頭先搵到個舊post, 不過冇咗幾日post, 仲有打完一句up返出黎, 但再入去又唔見我o的字?-( ?-( ?-(

男爵府

點解唔係最近的post响最頂o架! 頂! 好煩呀!

大宅

原文章由 go4baby 於 07-7-3 18:08 發表
個interface用唔慣.............

真係好唔慣呀!!!!!

張相又細咗好多...140x140!

[ 本文章最後由 Cyntoby 於 07-7-4 00:49 編輯 ]

大宅

Hi all,

我由現在開不可進食啦, 只可飲水............明天一早要到東區醫院報到, 全日都上唔倒黎 ga la, 唯有個飽!!!

明晚再見!!!!!

大宅

失散了!

在惘惘的bk網中,看不到你們的post.?-( 為何?:-(

好想念你們:-( :-( :-(

希望在未來的日子中能真真正正的見到你們.

不要再失散......... bkbkbkbkbkbkbk

大宅

願你能平平安安地渡過. 一定要pass ar

原文章由 Cyntoby 於 07-7-4 00:05 發表
Hi all,

我由現在開不可進食啦, 只可飲水............明天一早要到東區醫院報到, 全日都上唔倒黎 ga la, 唯有個飽!!!

明晚再見!!!!!

男爵府

我對住個新版完全變左白痴,又勁彈私人信息,又要30秒後先可以覆一個pm,痴線...

Money呢排玩集體訂魚油,你地有無興趣?

------------------------------------------------------------
分享:Matthew仔對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油...

Matthew仔一向對魚敏感,但我搵到一隻好正既魚油,
食左無敏感呀!食左個幾星期,好似學習能力都高左,
聽話左,求學需求大左,真係唔知關唔關事!
不過對佢好就ok啦!
平過smxxxfish好多,二百幾蚊一樽食2個月!
但係大牌子!如果你地都有興趣想知就pm我啦!
我唔想好似幫人賣廣告咁打個牌子名出來!

作為媽咪既我,真係超開心!
你地都可以真係試下!又平又抵食!
我通常吱落d奶度,Matthew仔都好鐘意果種味!
飲奶都多左!
真係好開心!因為Matthew仔一向無食魚,
一食就出紅點,爛面,而家我放心哂,
唔駛再驚佢無營養喇!
呢隻仲要係滿左月既bb就食得咖喇!

超開心超開心~~

------------------------------------------------------------
我搵左d資料~
其實魚汗油同魚油既分別,原來魚汗油長期食會對身體有害,大多數魚汗油係從沙魚抽出,肝係一個過濾體,如果魚有被污染就會唔好,一般人消化唔到!

<<<<<以下有提及既魚油成份>>>>>
但魚油(深海魚油)除左有奧米加之外,係從魚肉魚油抽出,因為係深海小被污染,用三文魚、鯖魚、沙甸魚、鯷魚魚肉抽出,以上四種魚,內含EPADHA、維他命E~(我食梗呢隻,其實牌子唔知)

我試過吱完落Matthew仔支奶度,跟住自已試下,好有三文魚(我意思魚生)油味,有時我會食到一D好肥美既三文魚,就係果一種味,所以我唔覺會腥~~

我問左d優惠,
原價 $230(識人有9)<<我以為最平

原來可以要到48(每樽60)
$160

如果100
$150

如果200
$140

所有魚油EXP098月後,加拿大制造

我真係好想有媽咪同我一齊分享訂購,
因為我無可能要到咁多,就算有我都俾我老公鬧,放到間屋咁多~~

本人只想大家有優惠,所以願意一齊訂~
我可以訂完,係方便你既鐵路交收(盡量大家就下!)

只要滿左月就食得,一日一粒,如果餵人奶媽咪/大肚媽咪可以同bb一齊食,由於媽咪餵人奶,媽咪一日要食2-3粒,d奶會有營養d咖,至於3歲以上,就每日2~

男爵府

而家已經有過百樽喇!
所以$140可以食到2個月好底~~

侯爵府

2023年兔年勳章

I don't like the new version as well. Difficult to read and reply posts.
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

男爵府

係呀! 不過我諗慢慢會習慣, 但係點先可以一入黎就係最update果個post 呀, 咪次次都見到hayes囉!

原文章由 Strawberrys 於 07-7-4 08:41 發表
I don't like the new version as well. Difficult to read and reply posts.

男爵府

開工lu

大宅

原文章由 Hellocandy 於 07-7-4 09:07 發表
開工lu

What's wrong? Where am I now? ?-( ?-( Im so lost!

男爵府

I get lost!!!

原文章由 diaperb 於 07-7-4 09:20 發表

What's wrong? Where am I now? ?-( ?-( Im so lost!

Finally could see u all!!! I just thought I got lost yesterday!!!

伯爵府

好媽媽勳章

Me too...I am so lost....Also getting dizzy with the new interface!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊