跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

請問邊到有砵砵巴士賣呀?
上次只係買左一隻比亞仔睇, 點知亞仔同亞女都好鐘意睇, 想買埋一套, 如果有mami知到邊到有做promo, 唔該可唔可以話比我知呀?

大宅

原文章由 Denise_Chan 於 07-9-15 18:25 發表
上次只係買左一隻比亞仔睇, 點知亞仔同亞女都好鐘意睇, 想買埋一套, 如果有mami知到邊到有做promo, 唔該可唔可以話比我知呀? ...

Denise:

而家卓爾廣場個書展度好似有得賣.
A...妳今日又唔嚟, 嚟咪睇吓啱唔啱囉

洋房

原文章由 Denise_Chan 於 07-9-15 18:25 發表
上次只係買左一隻比亞仔睇, 點知亞仔同亞女都好鐘意睇, 想買埋一套, 如果有mami知到邊到有做promo, 唔該可唔可以話比我知呀? ...

荃灣愉景新城黃鴨x有得買

洋房

Sophyma,
知唔知今日仲有無

原文章由 sophyma 於 07-9-16 18:08 發表

Denise:

男爵府

好像係呢個網址:www.digilearn.com.hk Tel:31051418 可以上網訂0架你試0下,我上次都買佐幾隻俾個女:loveliness: .
幸運星CHERRY BLOG

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我係商務買左一套.

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原文章由 sophyma 於 07-9-16 18:08 發表

Denise:

係呀,星期六上完音樂班咪落去八下囉,我有我睇,阿仔有阿仔自己睇,初時只係買左一套學普通話,同四本淺易練習簿,點知後未見阿仔企定定望住電視機,原來播緊砵砵巴士,唔怪得啦,我個係車迷嗎,唯有買一套比佢囉。

男爵府

畀面勳章

All,
唔該晒呀
你地買一套幾多錢 dvd or vcd

伯爵府

我也有一套,仔仔勁鐘意呀

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原文章由 Denise_Chan 於 07-9-17 23:10 發表
All,
唔該晒呀
你地買一套幾多錢 dvd or vcd

我買vcd,佢話九拆收我260蚊。
DVD要79蚊一隻呀!

大宅

原文章由 wyk 於 07-9-18 11:13 發表

我買vcd,佢話九拆收我260蚊。
DVD要79蚊一隻呀!

我無買呀, 講d咩ka? 學english ka?

伯爵府

原文章由 sophyma 於 07-9-18 12:08 發表

我無買呀, 講d咩ka? 學english ka?

你有無睇過noddy呀 ,都係差唔多,講下故事、唱下歌,佢雙語架,有得你選擇,因為我唔比阿仔睇平時電視卡通,只會播依類VCD或者睇now 廸士尼台。

首頁

尾頁

跳至