跳至
[2006年] BOSCO出疹呀

首頁

尾頁

大宅

BOSCO禽日發燒, 以為佢感冒
啱啱同佢沖完涼, 見佢隻腳同個身好出咗好多疹,
佢玩得吃得呀, 不過好似好痕咁:tongue: :tongue: :tongue:
R身R世:tongue:

想問使唔使睇E生
同埋有無其他嘢要注意

仲有, 會唔會出埋係塊面到架.........
我哋仲要識女仔架

複式洋房

痕就要睇,上次我個仔又係發完燒出疹,成身都係,面都有,姑娘話係玫瑰疹會自己散,但佢唔痕嫁,同埋佢係打完混合針D反應o黎,你都係睇睇e生穩陣D,祝BOSCO快D好反.

侯爵府

係呀玫瑰疹係唔痕架,上次GAVIN出都無痕,只係出係個身度有少少囉。

你最好大BOSCO睇睇醫生好D喎

要注意就係唔好比佢食牛肉同雞蛋,食清淡D啦

原文章由 BoscoChow 於 07-9-17 19:06 發表
佢玩得吃得呀, 不過好似好痕咁:tongue: :tongue: :tongue:

想問使唔使睇E生
同埋有無其他嘢要注意

仲有, 會 ...

水晶宮

Bosco希望Bosco快d好番啦!

男爵府

帶去醫生睇睇穩陣d:-P :-P

原文章由 tupytupy 於 07-9-17 20:41 發表
係呀玫瑰疹係唔痕架,上次GAVIN出都無痕,只係出係個身度有少少囉。

你最好大BOSCO睇睇醫生好D喎

要注意就係唔好比佢食牛肉同雞蛋,食清淡D啦

...

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個仔上次出玫瑰疹時, 都有睇醫生! 出疹前, 又係發燒, 成103.3呢, 到出左疹就無燒lu~~~跟住我奶奶煲土銀花+炎茜比佢沖涼, 沖左3 日就好番啦, 仲有出疹期間, 煲竹庶馬(體)紅蘿蔔比佢飲~~~你都可以試下既~~~ 放心啦, Bosco 好快無事, 唔c 擔心~~~
你可以睇下我既blog 呀~~我有寫低過程~~~
http://fafa-world.spaces.live.com/blog/cns!553F5DC02D8C2CB2!380.entry

[ 本文章最後由 cylchris717 於 07-9-17 22:12 編輯 ]

男爵府

睇醫生好d.....louis上次出玫瑰疹時都唔痕架.... 佢冇r架....
發高燒,成4日呀...
你應該仲記得啦~
佢都係退燒先出疹.....背脊同個身勁多....

大宅

visit doctor la - play safe!

原文章由 joesimage 於 07-9-17 22:31 發表
睇醫生好d.....louis上次出玫瑰疹時都唔痕架.... 佢冇r架....
發高燒,成4日呀...
你應該仲記得啦~

大宅

原文章由 joesimage 於 07-9-17 22:31 發表
發高燒,成4日呀...
你應該仲記得啦~

多謝各位指教呀...尤其是cylchris717
個BLOG D 相令我安心咗好多啦...
BOSCO都係發過燒, 退咗燒就出

至於R呢...都係沖完涼見佢R咗一輪,
之後就無R到, 我自己唔知係咪心理作用,
見BOSCO出疹我都週身痕:tongue: :tongue: :tongue:

我會小心跟進, 多謝大家關心

伯爵府

原文章由 BoscoChow 於 07-9-17 22:42 發表

多謝各位指教呀...尤其是cylchris717
個BLOG D 相令我安心咗好多啦...
BOSCO都係發過燒, 退咗燒就出

至於R呢...都係沖完涼見佢R咗一輪,
之後就無R到, 我自己唔知係咪心理作用,
見BOSC ...

係未你通完屎坑無沖涼吖....

侯爵府

周c9,bosco今日好d無呀

大宅

睇睇醫生
原文章由 BoscoChow 於 07-9-17 19:06 發表

想問使唔使睇E生
同埋有無其他嘢要注意

仲有, 會 ...

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-9-18 09:01 發表
周c9,bosco今日好d無呀

BOSCO 好好多了, 心情都唔錯

大宅

咁你呢..........仲有無週身痕呀

原文章由 BoscoChow 於 07-9-18 10:06 發表

大宅

原文章由 rositacmy 於 07-9-18 10:40 發表
咁你呢..........仲有無週身痕呀

有呀 我諗天氣乾燥呀
e.....個鼻又忟忟哋, 好心煩呀:-(

別墅

放心啦. bosco 好快冇事, 飲番D 庶水都好. 你都飲下...清熱冇咁心煩:mrgreen:

原文章由 BoscoChow 於 07-9-18 11:32 發表

有呀 我諗天氣乾燥呀

侯爵府

好心煩呀? 飲靜心好d喎

原文章由 BoscoChow 於 07-9-18 11:32 發表

有呀 我諗天氣乾燥呀

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 BoscoChow 於 07-9-18 10:06 發表

好好多, 就好啦~~好快就好返嫁啦~~~:-P :-P :-P

複式洋房

希望Bosco快d好番啦!

男爵府

我都係咁話

原文章由 tupytupy 於 07-9-18 17:30 發表
好心煩呀? 飲靜心好d喎

首頁

尾頁

跳至