跳至

首頁
12345...79

尾頁

大宅

之前個Post搵唔到,惟有開多個啦!!!!我地個B今日7個月啦 ..真係好快呀..時間如果可以停留,我想阿仔可以慢慢大,因為這段時間睇住阿仔成長,覺得好奇妙,由一個只是懂得喊,直至現在每一日都會比一些驚喜你,我覺得好滿足;剛剛生完我好驚一個人對住阿仔,可能驚自己照顧唔到他,直至現在,有時同老公出左街,我會想阿仔一個係屋企會好悶,好唔捨得阿仔..這個人生歷程,真係好好享受..大家努力呀,我地要做一個有愛心,有耐性,有責任的父母呀....:loveliness:

大宅

YEAH YEAH YEAH, 今日"易發會" BB七個月生日快樂.

十仔,

時間過得好快, 好贊成你咁講, 由初初唔識轉身周圍郁, 任由我地"魚肉"既BB, 依家變左"小魔怪" (我諗多數都乖乖B, 但係我個仔真係小魔怪) 無晒佢乎, 換片都轉到頭都暈, 睇少一陣都驚佢唔會放左D咩入口

就快922 PARTY, 我地又可以聚埋一齊啦, 記得個日"易發會"BB要一齊影張大合照呀! :loveliness:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家一齊努力做個好爸爸&媽媽,祝咁多位bb健健康康

複式洋房

係呀! 話咁快又7個月啦... 有時响街d人問亚b幾大, 都要諗諗, 計吓, 原來轉眼間已7個月, 真係好快, 尤其呢1個月, 睇住佢每1日都有d新驚喜, 好似之前一日先見佢識'冷', 第2日就已見佢識自行坐起身, 呢d進步都不断提醒我bb日日都長大緊, 要珍惜同佢一齊成長嘅時間:)

等住922見你地

大宅

係呀,時間真係過得好快,話咁快bb就7個月大,我仲成日記起陀住bb個時,而家已經俾我咇咗出嚟,佢由一個只係識瞓同喊變咗而家識扭計,發脾氣,轉身...總之好多好多,所以我地真係要珍惜時間,呢段時間好珍貴呀,因為bb實在係大得好快呀。
易發會所有 BB 7個月生日快樂

複式洋房

非常同意大家的講法, bb lee7個月既發展真係可以用"神奇"黎形容. 尤其是lee 個月, 真係日日有驚喜! 好期待922大家相聚, 再分享其中樂趣!

別墅

係啊, bb 真係大得好快呀, 呢個月好好玩呢.

kittykid,
小米都係小魔怪黎 ga, 不過佢同天朗唔同, 小米係一出世就係小魔怪, 專蝦 daddy 媽咪的小魔怪, 哈哈!

大宅

waterloo,唔怪得知你比個king佢做啦(不過張相整得好靚呀)

係呀,你哋講得岩,bb真係大得好快啊,我地要放多d愛心比佢, (不過又驚寵壞佢)

由以前我攬住佢,到依家佢識得攬返我嗰種感覺真係好奇妙,好warm呀,我有時會好怕bb大得快,唔會再咁嗲我呢.

祝各位2.8bb快高長大,飲多d奶奶,同媽咪多d

原文章由 waterloo 於 07-9-9 09:55 發表
係啊, bb 真係大得好快呀, 呢個月好好玩呢.

kittykid,
小米都係小魔怪黎 ga, 不過佢同天朗唔同, 小米係一出世就係小魔怪, 專蝦 daddy 媽咪的小魔怪, 哈哈! ...

大宅

好期待922呀~ 我哋可以同"易發會"bb一齊影相大合照呀~
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

別墅

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
我冇得參加922呀, 好慘!!!!

禁止訪問

別墅

十仔
你阿仔件超人衫好cute呀!!!大個仔咗好多呀!!!大家一齊努力啦!!!922見!!!

原文章由 十仔 於 07-9-8 22:14 發表
之前個Post搵唔到,惟有開多個啦!!!!我地個B今日7個月啦 ..真係好快呀..時間如果可以停留,我想阿仔可以慢慢大,因為這段時間睇住阿仔成長,覺得好奇妙,由一個只是懂得喊,直至現在每一日都會比一些驚喜你,我覺得好滿足;剛剛生完我 ...
伊淋公主 :-)2007年2月13日出世
http://hk.myblog.yahoo.com/kwongyilam0213

洋房

時間飛逝, 歲月不留人.
真係希望bb唔好大得咁快:(
只希望bb健健康康, 快快樂樂就夠:)
祝各位媽媽,爸爸,bb生活愉快:)

原文章由 yilam0213 於 07-9-10 16:02 發表
十仔
你阿仔件超人衫好cute呀!!!大個仔咗好多呀!!!大家一齊努力啦!!!922見!!!

大宅

十仔,

阿仔張相好型仔呀, 成個MINI版"老細"款. THANKS FOR YR SMS TONIGHT, 又同我傾湊仔經. :)

XO-CAT, 車厘, WATERLOO,

你地D相好閃喎, 好搞笑, 等我都試下整先 :loveliness: XO-CAT, 我地中左"標"呀, 後備都上到位去參加比賽呀! 你快D REPLY個PM呀

IRENE,

你個仔仔張相, 個樣肥0都0都左好多喎 :lol

大宅

GA-KATIE,

囡囡張相好CUTE, 有D似學生相呀

原文章由 GA-Katie 於 07-9-10 16:51 發表
時間飛逝, 歲月不留人.
真係希望bb唔好大得咁快:(
只希望bb健健康康, 快快樂樂就夠:)
祝各位媽媽,爸爸,bb生活愉快:)

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係丫kittykid唔該晒,我地後備成功中標,好似有好多個易發bb都有份喎 ,
原文章由 kittykid 於 07-9-10 23:54 發表
GA-KATIE,

囡囡張相好CUTE, 有D似學生相呀

大宅

Kittykid,
係呀,bb個頭好似肥咗,由其是笑嗰陣,我d同事話佢笑嗰陣好似.............倪匡

GA-KATIE同十仔個bb d頭髲好長好黑呀.

好期待922見面啊

大宅

irene,

係喎, 睇睇下又真係有少少似倪匡喎, 好搞笑呀 :D

我個仔仔冇乜頭髮, 我覺得有d"M"字額咁囉, 希望唔會好似側田咁啦

原文章由 irenebbb 於 07-9-11 09:11 發表
Kittykid,
係呀,bb個頭好似肥咗,由其是笑嗰陣,我d同事話佢笑嗰陣好似.............倪匡

GA-KATIE同十仔個bb d頭髲好長好黑呀.

好期待922見面啊 ...

別墅

係 bor, 好似好多易發 bb 都有份去 babyQstudio 影相喎, 我 book 左 10 月 13 日 10am 呀, 你地呢 ?

睇下每個 bb 的大頭, 覺得大家都大個左好多呀.

大宅

babyQstudio 影相時間 (睇吓會唔會有機會見到面)

waterloo 13/10 10:00 am
celia_ip 13/10 2:30 pm

原文章由 waterloo 於 07-9-11 10:46 發表
係 bor, 好似好多易發 bb 都有份去 babyQstudio 影相喎, 我 book 左 10 月 13 日 10am 呀, 你地呢 ?

睇下每個 bb 的大頭, 覺得大家都大個左好多呀.
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

首頁
12345...79

尾頁

跳至