跳至

首頁

尾頁

子爵府

今晚D野食真係幾好食wor,真係好介紹!我姑奶1月會返黎hk,到時帶佢食多一次先!

今晚真係傾得好開心!希望下次係paupau生之前可以出多黎一次啦!

仲有呀!今日有咁多個大肚靚媽係度,應該叫做大肚靚媽飯局啦!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

好食又開心, Thanks. 真係有咁多大肚媽媽, 下次飯局可能又再多些呢, 出奇媽唔駛30%-70%了, 快D同出奇搵個made in Japan 的細佬啦

大宅

真係唔錯喎, 又識到d媽咪, 但係唔知邊個打邊個
多謝dennisechow的arrangement

[ 本文章最後由 ipchingyee 於 07-9-29 10:26 編輯 ]

大宅

ah..ya... 禁好食可否比個電話我,等我自己去試下。今次食得禁好又無得去試添。(如果到時換左菜式)不如下次再去過羅,攪到我好肚餓添。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

第一次出席0601飯局,好開心 個個mummy都好好傾, 好nice.:-P
不過見唔到毛媽, 好:cry:

bb86

別墅

係呀 ~ 番去見到出奇 sleep 緊, 個臭B好鬼得意真, 係個心去番
60-40 呀 :-P
但執執下野見到佢daddy 番到 , 叫佢做野又唔做 , 即刻個生產指數下跌至 20-80 tim 呀 :tongue:

原文章由 jencheng 於 07-9-29 09:47 發表
好食又開心, Thanks. 真係有咁多大肚媽媽, 下次飯局可能又再多些呢, 出奇媽唔駛30%-70%了, 快D同出奇搵個made in Japan 的細佬啦

[ 本文章最後由 monwg 於 07-9-29 10:56 編輯 ]

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

原文章由 monwg 於 07-9-29 10:54 發表
係呀 ~ 番去見到出奇 sleep 緊, 個臭B好鬼得意真, 係個心去番
60-40 呀 :-P
但執執下野見到佢daddy 番到 , 叫佢做野又唔做 , 即刻個生產指數下跌至 20-80 tim 呀 :tongue:

...

出奇ma, just don't look at 出奇pa law.........

Only look at 出奇 and your 生產指數 be will 100%

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

原文章由 zzerong626 於 07-9-29 10:27 發表
ah..ya... 禁好食可否比個電話我,等我自己去試下。今次食得禁好又無得去試添。(如果到時換左菜式)不如下次再去過羅,攪到我好肚餓添。

I got the name card last night.

it's called 家宴廚藝 2301 1728

Very good food

Thanks Denisechow

大宅

見到你地咁enjoy呢次飯局. 個心肝仔都定番d. 認識我既朋友都知我係為食精1名. 如果唔係又點會攪成咁既'身勢'呀...下次再約埋大家去過第2間好野擦餐勁 ~

真係有好多mami 大肚呀. 仲要個個都龍精虎猛. 真係開心啦 ~

mo ma : 大家都好期待你可以一齊敘下. 同你傾過痛快. 下次啦. 希望下次見到你 ~

bb86, ipchingyee ...好高興認識你地. 我地0601family 好溫馨
ga. 第時多d出黎一齊玩呀 ~

你地如果想知多d呢間restaurant 既 info. 可以打去tobsterbb
post 既 tel no. 問下. 因為地方有限. 最好預早d book 檯.

大宅

係呀,唔洗顧身勢啦,顧多d我地開心d呀 :mrgreen:
反正你又要搵陪月囉~

出奇媽,made in japan 好呀,來路貨!
唔好望出奇爸囉

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

子爵府

哎呀!咁除咗祝出奇媽係呢個旅程玩得開心,順順利利之餘,仲要祝佢做人成功wor

男爵府

0928飯局嘅每一道餸都好味, 只係條"秋葵"硬咗些少 多謝denise嘅好介紹

可以見到二十幾個媽咪真係好開心, 今次飯局仲特別,一共有6個大肚婆 (本來應該唔止架 ). 祝各位大肚婆同BB都身體健康! 稍後我會send番張大合照俾你地.....

我都希望喺我生之前再出嚟你地玩/食,10月尾應該no problem

出奇媽,唔好再15/16, 就趁今次去日本玩,順手攪掂小B #2 la!
祝旅程愉快!出入平安!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

10月尾又食過 又要麻煩denise幫我哋搵好地方喇:lol :lol 希望下次見到更多媽咪, 更多大肚靚媽啦

出奇媽, 預祝妳made in japan 一擊即中啦:lol :lol :lol

大宅

denise真係勁. 次次也介紹d好食店, thanks!
"身勢" ? 不要過份睇重, 開心好重要. 食得是福!

原文章由 DoDoDoDo 於 07-10-1 23:55 發表
10月尾又食過 又要麻煩denise幫我哋搵好地方喇:lol :lol 希望下次見到更多媽咪, 更多大肚靚媽啦

出奇媽, 預祝妳made in japan 一擊即中啦:lol :lol :lol ...

別墅

yummy and happy :lol :lol :lol

原文章由 dora611 於 07-10-2 00:21 發表
denise真係勁. 次次也介紹d好食店, thanks!
"身勢" ? 不要過份睇重, 開心好重要. 食得是福!

別墅

咁好味既飯局,可惜黎唔到:cry:

十月再攬既話, 都要報名,同各位靚媽交流吓心得先!:-P

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

denishchow

nice to meet you too, and also to paupau, don't wear
shoes with heals now.

after the dinner last friday, I met one mummy on sunday again, I'am not sure -are you creampuff (I just looked at
the 0601 family photo).

bb86

原文章由 denisechow 於 07-9-29 23:20 發表
見到你地咁enjoy呢次飯局. 個心肝仔都定番d. 認識我既朋友都知我係為食精1名. 如果唔係又點會攪成咁既'身勢'呀...下次再約埋大家去過第2間好野擦餐勁 ~

真係有好多mami 大肚呀. 仲要個個都龍精虎猛. 真係開心啦 ...

大宅

HI bb86,

你冇認錯啦, 果日係撞到我呀 你果女好靚女下喎, 今年幾大呀?

原文章由 bb86 於 07-10-2 17:50 發表
denishchow

nice to meet you too, and also to paupau, don't wear
shoes with heals now.

after the dinner last friday, I met one mummy on sunday again, I'am not sure -are you creampuff (I jus ...

大宅

我唔好彩, 食完餐飯就病左... 當然唔關餐飯事~
星期六開始就傷風... 到今日都未好...:-(

paupau,
我打左電話去迦南, 原來佢地收唔到我張報名表... 我要再send過去, 你囝囝幾時面試?
佢話我報插班, 11月頭先會面試... 我到時岩岩生完, 可能都未出院, 唔知點算囉~:-( 合照你send去邊架? 我未見有既?

[/url]

珊瑚宮

Hi creampuff

she is 6 yrs old, primary 1. how about you 幾時生個靚妹妹?

bb86

原文章由 CreamPuff 於 07-10-4 00:30 發表
HI bb86,

你冇認錯啦, 果日係撞到我呀 你果女好靚女下喎, 今年幾大呀?

首頁

尾頁

跳至