跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我BB用花灑沖涼已一段時間, 但現在同佢洗頭仍抱住佢坐在膝頭洗, 因我驚佢隻眼會入到洗頭水, 佢又唔識"咪埋眼", 我覺得佢咁大個唔應該咁洗, 而且佢仲好重, 請問各位mami你地現在點同bb洗頭呢? 請告知! Many thanks!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我囝囝都係企係到沖涼,
洗頭時我會叫佢"oak"高頭及瞇眼,
佢會喊幾聲,
不過好快就ok囉...

大宅

吉之島十蚊店有個粉紅色圓形FOR洗頭的發泡膠圈,套過個頭,頭髮在上面,D水唔會入眼的;我個囡囡用緊

大宅

我個仔呢2日都係開始用tommie tippxxx既洗頭帽, 我都o係jusco買, $20幾平, 希望佢會習慣la

原文章由 ohmama 於 07-8-12 22:54 發表
吉之島十蚊店有個粉紅色圓形FOR洗頭的發泡膠圈,套過個頭,頭髮在上面,D水唔會入眼的;我個囡囡用緊

[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

複式洋房

多謝各位mami的意見, Many thanks!

複式洋房

原文章由 mako 於 07-8-13 01:34 發表
我個仔呢2日都係開始用tommie tippxxx既洗頭帽, 我都o係jusco買, $20幾平, 希望佢會習慣la

我已經係jusco買左tommee tippee 既洗頭帽, $20, 黃色的, 好似cap帽, for 6+month, one size, 但發覺套落時好緊, 不知是我女頭大定係買錯呢 ? 係咪得一隻咋&同你講個名有些不同? Many thanks!

[ 本文章最後由 hebemami 於 07-8-23 17:31 編輯 ]

男爵府

原文章由 hebemami 於 07-8-23 17:24 發表

我已經係jusco買左tommee tippee 既洗頭帽, $20, 黃色的, 好似cap帽, for 6+month, one size, 但發覺套落時好緊, 不知是我女頭大定係買錯呢 ? 係咪得一隻咋&同你講個名有些不同? Many thanks! ...

我想問問大家
個洗頭帽係咪就咁(粒)落去頭仔果度呀...??
圓形中間有個窿果隻...??
我仔仔個頭都幾大下架.....我怕佢唔岩用

男爵府

我都係叫阿囡企係度用花灑同佢洗頭(同大人一樣)不過洗頭個陣我會叫佢"得低頭"佢識架~~
幸運星CHERRY BLOG

複式洋房

原文章由 kwaiyau12 於 07-10-1 23:56 發表
我都係叫阿囡企係度用花灑同佢洗頭(同大人一樣)不過洗頭個陣我會叫佢"得低頭"佢識架~~

我個囡一路都不肯用洗頭帽, 我現在都係叫佢企係度用花灑同佢洗頭, 佢不喜歡"岳"高頭, 只會"得"低頭洗, & 叫佢"咪埋眼", 不過有d水入到眼, 佢都會 "喊幾聲"

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至