跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

琴晚同啊囡去朋友bb架滿月.
係個場度有好多小朋友同bb,
啊囡就俾個朋友抱住玩,
我就去抱下朋友個bb, 點知啊囡一見我抱其他bb,
就係咁喊, 仲搣人地個爸爸, 我覺得好攪笑,
又有小小感動, :cry: 原來啊囡識得認人啦~~:idea:
知邊我係佢媽媽啦~~~

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 ankle 於 07-10-18 09:19 發表
琴晚同啊囡去朋友bb架滿月.
係個場度有好多小朋友同bb,
啊囡就俾個朋友抱住玩,
我就去抱下朋友個bb, 點知啊囡一見我抱其他bb,
就係咁喊, 仲搣人地個爸爸, 我覺得好攪笑,
又有小小感動, :cry: 原來啊囡 ...

傻b都係咁, 我或婆婆一抱第啲小朋友佢就會喊, 兩行眼淚係咁湧出黎

別墅

如果我抱住其他小朋友時, 囝囝都只係望一望, 跟住就唔理我.
囝囝都認得我, 不過無咁大反應喊:-( . 如果好似你地咁, 我諗都會好感動.

原文章由 babycanny 於 07-10-18 09:35 發表

傻b都係咁, 我或婆婆一抱第啲小朋友佢就會喊, 兩行眼淚係咁湧出黎
健康成長,智慧浩瀚.小小男子瀚

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 waawaa 於 07-10-18 11:25 發表
如果我抱住其他小朋友時, 囝囝都只係望一望, 跟住就唔理我.
囝囝都認得我, 不過無咁大反應喊:-( . 如果好似你地咁, 我諗都會好感動.

佢唔理你係作無聲的抗議呀!你誤會咗佢喇!

洋房

穎穎豬唔會呷醋,佢平時對住我都目無表情,都唔知佢其實知唔知我係亞媽 :tongue:

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 TinyRabbit 於 07-10-18 13:35 發表
穎穎豬唔會呷醋,佢平時對住我都目無表情,都唔知佢其實知唔知我係亞媽 :tongue:

唔駛擔心!穎穎豬一定知你係佢媽咪, 平時多啲同佢傾下計吖, 同佢玩多啲, 咁佢就會有多表情及反應比你睇, 到時你一定會覺得好開心

大宅

Twins一d都無呷醋,我抱姐姐豬,妹妹豬唔理我,到我抱妹妹豬,姐姐豬"彩"我都傻,不過我未試過响佢地面前抱其他bb,唔知會唔會呷醋呢?

別墅

我都係咁:tongue:

原文章由 TinyRabbit 於 07-10-18 13:35 發表
健康成長,智慧浩瀚.小小男子瀚

子爵府

我囡囡都係咁, 上星期我返左工, 婆婆就話我知我個囡呷醋, 因為公公抱住囡囡時, 見到婆婆抱住鄰居個小朋友, 囡囡就係度喊, 要婆婆抱

首頁

尾頁

跳至