自由講場

跳至

首頁
12345...27

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

好心你啦,有錢買野join playgroud都唔願還人地d血汗錢+買餸錢.
睇你唔起,比乞衣仲乞衣
你面皮幾多尺厚?用開邊隻面懞膏?有無讀過書,知唔知醜字同羞恥點寫?
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

男爵府

支持, push up

大宅

太過份

禁止訪問

伯爵府

原文章由 renren 於 07-10-18 15:54 發表
好心你啦,有錢買野join playgroud都唔願還人地d血汗錢+買餸錢.
睇你唔起,比乞衣仲乞衣
你面皮幾多尺厚?用開邊隻面懞膏?有無讀過書,知唔知醜字同羞恥點寫?
...

呢度 ~> http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1168385&extra=page%3D1

子爵府

好媽媽勳章

你去家佣版睇,有個bk會員媽咪幫topic名做完家務助理,拖人地糧個幾月,仲講埋d歪理借口,但另方面又俾另一精明眼會員發現個cheap友去買野,幫仔囡報palyground即係分明拖數,有錢唔俾

原文章由 ihope.. 於 07-10-18 16:08 發表
what happen ar?
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

禁止訪問

子爵府

就當亞莎朗姐真係好唔掂,
樣樣都係屋企人or 親人幫手,
既然係咁, 都唔爭在叫佢地幫埋手,
俾番d錢個鐘點工人啦~

其實, 你估依家係古時d抄家咩~ 乜預兆都無??
有乜理由, 會話臨時先知屋企既經濟有問題丫~
呢樣野理應就一早就預知啦~

無錢出糧, 就有錢去買野??
我最最最最憎就係呢d人, 十足我叔仔兩公婆~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

快D比番錢人啦!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

其實呢D 係會計部人才黎架,
你話樣樣支出都拖到60 days credit
你話老闆係咪至開心呢?!

大宅

努力推

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

佢個朵而家係bk臭哂架喇!
不過佢個b大d上n1時佢隨時有機會重執教鞭,咁就真係誤人子弟喇!
不如睇下有冇bk媽ge小朋友俾佢補過,或者佢係邊間補習社做,可能係佢同佢老公開ge都唔定,如果唔係走數冇報足收入,戶口點會被凍結??-(
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

呢條友扮窮蝦老人家血汗錢,買餸錢!

點解無錢仲可以買甘多野既?? 呢度都千幾蚊啦!

http://forum.baby-kingdom.com//viewthread.php?tid=1138626&extra=&page=1

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

快0的還錢啦~~~~~~
衰人~~~~~

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

佢真係好不知所謂 。。。

伯爵府

好媽媽勳章

我都最憎呢d人.....

原文章由 rubytang 於 07-10-18 16:15 發表
無錢出糧, 就有錢去買野??
我最最最最憎就係呢d人, 十足我叔仔兩公婆~

公爵府

好心啦...一開始講到自己幾慘幾慘...又話要問屋企人借錢開飯...點知轉頭重要買張貴價chair比個小朋友&報playground...好心唔好講大話啦...有錢就快d比番人地亞媽...你良心過唔過意得去呀:tongue:

原文章由 貓姐 於 07-10-18 16:15 發表
我都覺得有錢買玩具買HIGHCHAIR比小朋友, 但唔出8月份糧比人係好冇品
各位係BK做生意/小買賣既媽咪, 暫時唔會出貨比佢喇, 佢話佢比稅局凍結晒D戶口, 所以冇錢出糧比個鐘點工人呀, 8月既糧拖地宜家喇 ...

大宅

複式洋房

老人家D錢都拖???

首頁
12345...27

尾頁

跳至