跳至

首頁

尾頁

大宅

近來亞b要兩三日才有便便,有一次要出動甘油條,請問這是否正常?

大宅

我豆斗兩日一次便便~~

原文章由 ruru_yosan 於 07-10-23 21:58 發表
近來亞b要兩三日才有便便,有一次要出動甘油條,請問這是否正常?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我隻恐龍一時時架~
多數一日一次, 但如果skip咗, 跟住嗰日可能兩次
:mrgreen:

大宅

我阿b 日日都有幾次...

大宅

我隻BB豬同你隻恐龍一樣, 9成日日有, 如果唔係佢會第二日去得好辛苦嫁, 所以我要成日提住工人比多d水佢飲.

原文章由 kerkermui 於 07-10-24 11:06 發表
我隻恐龍一時時架~
多數一日一次, 但如果skip咗, 跟住嗰日可能兩次
:mrgreen:

別墅

我個囝囝以前都係一日一次, 但自從食左糊仔後,有時會2日一次, 仲有d便便有時係一粒粒好似"麥提沙".
健康成長,智慧浩瀚.小小男子瀚

大宅

都唔係日日有架! 有時隔日囉!

別墅

我個女都係日日有得去大大,有時一日有兩次!!

男爵府

原文章由 Mango7d 於 07-10-24 12:34 發表
我個女都係日日有得去大大,有時一日有兩次!!

我個囡都係日日有~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

複式洋房

我個b都係, 但又唔覺佢好辛苦,不過每次佢大便完係就會好開心,人都精靈d。

原文章由 Angela13 於 07-10-24 11:39 發表
都唔係日日有架! 有時隔日囉!

公爵府

基本上日日都有, 但要降解片片&一起nmmm.....
星期日掛著玩有時冇

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 ruru_yosan 於 07-10-23 21:58 發表

豬弟好曳豬, 最鐘意食食下嘢嚟疴屎~ 星期日我去咗拜山, 爸爸話佢餐食餐疴... 但明明我朝早出問前換咗條, 我返來又換多條... 即係一日4篤屎

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 07-10-24 13:19 發表

豬弟好曳豬, 最鐘意食食下嘢嚟疴屎~ 星期日我去咗拜山, 爸爸話佢餐食餐疴... 但明明我朝早出問前換咗條, 我返來又換多條... 即係一日4篤屎

一日4篤.....係咪遺傳你呀 ,YY就每朝早一見呀哥就即痾,呀哥見到佢痾又痾埋一份,一早就係咁抹屎,勁唔得閑

子爵府

妳又知小倩一日4篤~~
嘩,妳真係好忙喎~
豬仔都係1日1次:D

原文章由 醜樣豬 於 07-10-24 13:40 發表

一日4篤.....係咪遺傳你呀 ,YY就每朝早一見呀哥就即痾,呀哥見到佢痾又痾埋一份,一早就係咁抹屎,勁唔得閑

別墅

Yes..b囡日日有便便....Yeah!

男爵府

係咪出牙仔d'牙仔屎'呀!
我個仔痾完大大都唔會出聲叫你換片, 繼續玩

原文章由 waawaa 於 07-10-24 11:37 發表
仲有d便便有時係一粒粒好似"麥提沙".

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 07-10-24 13:40 發表

一日4篤.....係咪遺傳你呀

好明顯唔係, 我呢啲係食飽飯等屎疴的人 :mrgreen:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 07-10-24 14:56 發表

好明顯唔係, 我呢啲係食飽飯等屎疴的人 :mrgreen:

咁你一日食三餐定四餐姐

大宅

我阿b 都係.. 佢up 到pat pat 紅哂都唔出聲.. 仲要成鬼日轉身添.. 幾驚佢up 住前面a..

原文章由 joyce_baby 於 07-10-24 14:52 發表
係咪出牙仔d'牙仔屎'呀!
我個仔痾完大大都唔會出聲叫你換片, 繼續玩

王國長老

原文章由 醜樣豬 於 07-10-24 15:04 發表

咁你一日食三餐定四餐姐

咩喎

首頁

尾頁

跳至