美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

"大腳八" 去邊倒買鞋好呀?

幫朋友問, 因佢好難買鞋, 穿 41 / 42 號鞋架..... :mrgreen:

Many thanks!!!

子爵府

Re: "大腳八" 去邊倒買鞋好呀?

Mark Spencer

大宅

TinaWu

但o的款唔啱佢呀......
仲有冇其他選擇呀.....
Thank you!!!

複式洋房

LANE CRAWFORD 有大size 鞋架,不過價錢都幾貴

The grapes are sour :lalala: :lalala: :lalala:

子爵府

Yeah Lane Crawford or...........tailor made?? ?-(
Long time ago, one of the staff in my husband's office, she wore 41-42 size shoes, normally she bought men's shoes...........

大宅

Thanks TinaWu .

咁有冇人知邊到有得訂做鞋呀.....

子爵府

Dear yukiay,
I know only in Admiralty Centre, there are some shoes shop, mainly help customer to make evening shoes, but for the other casual wear are also ok!!

大宅

TinaWu

我諗璃o的地方都幾貴啊.... (over $1000.00)
對o的妹妹仔(未做野)實在負擔唔起。
Anyway, thanks for your reply.
Happy New Year!!!

子爵府

I made evening shoes there (almost 7 years before) price around HKD600.00 not so expensive, anyway you can have a look first..........

禁止發言

大宅

Thanks TinaWu & snowgirl
:wink:

大宅

馬莎

別墅

Dr.Kong

洋房

I know there are a tailor made shoes around times square, and the style is similiar the one you bought it in Seibu or Lane crawford,if you want to know the address please ip to me

民房

度腳訂造鞋

我隻腳只有SIZE:32細過你好多我要度腳做鞋的!我做左鞋6年幾啦!響旺角家樂商場做,佢地剛剛要搬去太子始創中心一樓134鋪.11月開啦,佢地好專業的,香港電台萬王之王個節目都訪問過佢地,佢地0.5-14碼都有,我以前響銅鑼灣金佰利做過都仲要再放兩個墊先著倒,依家就唔使...,顏色,鞋跟高矮,鞋頭(尖頭,圓頭,方頭)點配都得,我剛剛仲比款佢地做左對BOOT潻!佢地響灣仔都有分店嫁,你有時間去超下啦!我見5尺11寸高既女仔都有去做,我兩隻腳甘大嫁!

侯爵府

請問灣仔邊度??
原文章由 tongsing9 於 07-10-30 02:13 發表
我隻腳只有SIZE:32細過你好多我要度腳做鞋的!我做左鞋6年幾啦!響旺角家樂商場做,佢地剛剛要搬去太子始創中心一樓134鋪.11月開啦,佢地好專業的,香港電台萬王之王個節目都訪問過佢地,佢地0.5-14碼都有,我以前響銅鑼灣金佰利做過都仲要 ...

民房

回覆 #1 Super-Man 的文章

Bean.B(金色時代專業度腳訂造鞋)
灣仔地址:灣仔道151-163新世紀廣場一樓157鋪

首頁

尾頁

跳至