跳至

首頁
12345...44

尾頁

子爵府

all,

入o黎 chat 喇.... :loveliness:
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

原文章由 mmak 於 4/7/07 02:15 PM 發表
all,

入o黎 chat 喇.... :loveliness:

聽你話, 入嚟 chat 但我又冇野講喎, 你話我係咪好傻呢.

子爵府

原文章由 ShanShan 於 07-7-4 15:55 發表

聽你話, 入嚟 chat 但我又冇野講喎, 你話我係咪好傻呢.

靚太,

你唔傻. 不過好少見你咁積極啫

子爵府

醒目開學勳章

哈哈!係呀!

原文章由 Icycream 於 07-7-4 17:30 發表

靚太,

男爵府

原文章由 Icycream 於 4/7/07 05:30 PM 發表

靚太,

icycream & xanthe
我都係見人丁單薄, 幫下 mmak 咋.

大宅

我又黎 "湊" 下熱鬧先...
原文章由 ShanShan 於 07-7-5 13:28 發表

icycream & xanthe
我都係見人丁單薄, 幫下 mmak 咋.

男爵府

原文章由 Cindy媽咪 於 5/7/07 02:00 PM 發表
我又黎 "湊" 下熱鬧先...

Cindy媽咪

好似好耐冇嘜同你傾計啦.

大宅

靚太 ShanShan,

係ar...真係好耐無同你傾計啦....好掛住你同其他 mami ar...

我仲係好忙...返工時間好難上黎 chat :-(

原文章由 ShanShan 於 07-7-5 16:08 發表

Cindy媽咪

好似好耐冇嘜同你傾計啦.

男爵府

我又黎湊熱鬧啦!

男爵府

原文章由 Cindy媽咪 於 5/7/07 06:11 PM 發表
靚太 ShanShan,

係ar...真係好耐無同你傾計啦....好掛住你同其他 mami ar...

我仲係好忙...返工時間好難上黎 chat :-(

Cindy 媽咪, oic, 但你唔好只係掛住做野, 要 relax also +, take care 呢, my friend. :mrgreen:

子爵府

all,

寶寶金水 .. 防蚊 好掂喎(我hubby 話o既)

waston's buy 1 get 1 free $39.9

仲係套裝, 有支 沖涼液 送 tim

btw, 我頭先唔小心 拍錯左 d key... 打左成篇o野 無晒... click >>"恢複數據" 又有返
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-9 18:36 發表
all,

寶寶金水 .. 防蚊 好掂喎(我hubby 話o既)

waston's buy 1 get 1 free $39.9

仲係套裝, 有支 沖涼液 送 tim

btw, 我頭先唔小心 拍錯左 d key... 打左成篇o野 無晒... click >>"恢複 ...

mmak,

是否成支寶寶金水搽係皮膚度?

我仲係找不到已save既topic? bk short short地. 若copy and paste要用edit個function.

子爵府

icycream,

係丫, 成支寶寶金水搽係皮膚度..你可以入落"噴霧"樽仔, 好似蚊怕水咁噴...涼涼地o架... 有d薄荷o既 feel ??

我初頭好怕嗅, 都好大陣 藥味 o架...
仲可以滴幾滴入水中, 幫小朋友沖涼 防 蚊蟲, 痱子 etc...

你搵5搵到 我的收藏 ??
若copy and paste要用edit個function. ..?? 唔係好明 ??

原文章由 Icycream 於 07-7-10 00:00 發表

mmak,

是否成支寶寶金水搽係皮膚度?

我仲係找不到已save既topic? bk short short地. 若copy and paste要用edit個function.

大宅

mmak & icycream,

係丫!寶寶金水ok架!
我早2個月已經開始俾佢地2姊妹沖涼時用.用後發覺珩珩d熱痱都好快謝,而且這2個月2姊妹都冇俾蚊咬過tim.我仲用埋花露水噴床同車仔丫!

講漏了!!我買金水時冇buy 1 get 1 free o既優惠架!!只係特價$33.9 一套.我仲要一次買2 sets, 1 set 放係自己屋企, 1 set 放係阿媽樹.

[ 本文章最後由 懿琳媽媽 於 07-7-10 11:30 編輯 ]

男爵府

原文章由 懿琳媽媽 於 10/7/07 11:25 AM 發表
mmak & icycream,

係丫!寶寶金水ok架!
我早2個月已經開始俾佢地2姊妹沖涼時用.用後發覺珩珩d熱痱都好快謝,而且這2個月2姊妹都冇俾蚊咬過tim.我仲用埋花露水噴床同車仔丫!

講漏了!!我買金水時冇buy 1 get ...

我都有 friend 話過呢隻掂.

好! 等我又去買支 try try 先. thanks!

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-10 01:38 發表
icycream,

係丫, 成支寶寶金水搽係皮膚度..你可以入落"噴霧"樽仔, 好似蚊怕水咁噴...涼涼地o架... 有d薄荷o既 feel ??

我初頭好怕嗅, 都好大陣 藥味 o架...
仲可以滴幾滴入水中, 幫小朋友沖涼 防 蚊蟲, ...

mmak & yilamma,

我頭先買左喇. $39.9買一get一. 105ml送80ml浴液. 之前覺得佢都唔平所以無買. 不過係05生產08年6月15到期喎. e+ oscar著片. 賴左po po個pet pet紅晒. 我是否沖完涼直接搽落去? april隻腳好多好大tat蚊印. 仲好耐都唔過.

多謝報料丫.

男爵府

Icycream,
你不妨自己試吓先, 真係幾好feel呢!如果佢地未用過, 建議佢地搽在手碗試吓有冇敏感先, 咁咪可以用得更放心:loveliness:
原文章由 Icycream 於 07-7-10 15:01 發表

mmak & yilamma,

我頭先買左喇. $39.9買一get一. 105ml送80ml浴液. 之前覺得佢都唔平所以無買. 不過係05生產08年6月15到期喎. e+ oscar著片. 賴左po po個pet pet紅晒. 我是否沖完涼直接搽落去? april隻腳 ...

子爵府

icycream,

係丫, 都好涼o下o架... zoe 有熱痱 我幫佢搽 都周屋走 ..叫晒 救命o架 ~~

原文章由 dorismama 於 07-7-10 15:38 發表
Icycream,
你不妨自己試吓先, 真係幾好feel呢!如果佢地未用過, 建議佢地搽在手碗試吓有冇敏感先, 咁咪可以用得更放心:loveliness:

大宅

yilamma & all,

招募1997年結婚之夫婦於慈雲山中心共賀10周年 :

http://discuz.baby-kingdom.com/redirect.php?tid=1055550&goto=lastpost#lastpost

大宅

彤彤媽,

thx.....

妳真係好記性. 不過這種活動hubby一定唔肯參加.

原文章由 彤彤媽 於 07-7-11 10:41 發表
yilamma & all,

招募1997年結婚之夫婦於慈雲山中心共賀10周年 :

http://discuz.baby-kingdom.com/redirect.php?tid=1055550&goto=lastpost#lastpost

首頁
12345...44

尾頁

跳至