潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家知唔知仲興唔興架,同知唔知而家有貨未丫???????????
thx.......

侯爵府

原文章由 Dreamy 於 07-10-26 15:33 發表
大家知唔知仲興唔興架,同知唔知而家有貨未丫???????????
thx.......

仲有好多人wait緊架,不過係街真係好多人用囉,
我係尖沙咀返工,一日至少見到5個人用呢個袋呀

別墅

回覆 #2 eunice23 的文章

咁而家如果有貨,仲貫唔買好啦,好似成街都係咁,

侯爵府

回覆 #3 Dreamy 的文章

其實要買我諗一定會等到佢有貨既,不過就真係太多人用喇

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好多人仲wait緊,亦有一班人連wait都無。
所以仲興唔興真係見仁見智
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好媽媽勳章

係囉,興唔興就見仁見智啦:D
我都覺得個袋款幾靚,算抵用,但係真係好多人用喎

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢真係抵用,係LV來講,5150已經有咁大塊LV皮 而且又輕身!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

我日日响街. 都見到成十幾廿人用. 超誇. . .
好似就黎飽和左個市場咁. 但係五千幾咁大個真係好抵. 我買格仔餃子款細隻都要六千幾啦. 但無拉鏈好似無乜安全感咁. 好驚比人打荷包. 可能我自己係個唔係咁小心既人.

複式洋房

LV

原文章由 Dreamy 於 07-10-26 15:33 發表
thx.......

我就唔會買, 實在太多人用, 撞口撞面都有, 覺得有d尷尬添.

洋房

原文章由 文狄 於 07-10-26 23:15 發表
五千幾咁大個真係好抵. 我買格仔餃子款細隻都要六千幾啦. 但無拉鏈好似無乜安全感咁. 好驚比人打荷包. 可能我自己係個唔係咁小心既人. ...

Me too. 我的袋一定要有拉鏈,起碼銀包鎖匙可以封係入面,無拉鏈好似無乜安全感咁,我驚個袋一打橫擺就唔見。

洋房

原文章由 均均媽 於 07-10-26 22:16 發表
係囉,興唔興就見仁見智啦:D
我都覺得個袋款幾靚,算抵用,但係真係好多人用喎

我見到有d人得好高貴,有d人就似買袋,唔知係同衣著配法有關,定係因為有d係A貨。

大宅

原文章由 bebu123 於 07-10-26 22:33 發表
佢真係抵用,係LV來講,5150已經有咁大塊LV皮 而且又輕身!

其實個袋邊係真皮呀~~~係帆布.....只係得幾條帶同d邊係真皮咋~~所以比起黎梗係平啦~~~:loveliness: :loveliness: :loveliness:

旅遊分享>[開心遊日記]

大宅

可能呢個款價錢比較相廉, 相對很多人用此袋, 覺得有"氾濫"的感覺.

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 eunice.lee 於 07-10-28 21:23 發表
可能呢個款價錢比較相廉, 相對很多人用此袋, 覺得有"氾濫"的感覺.

我當奶粉袋用 就覺得超好用

禁止訪問

男爵府

我有朋友係米x站做, 佢話全新的中size (唔記得GM定MM) 佢地賣緊7千幾.
原文章由 anpanman 於 07-10-29 12:00 發表
老實講,我初初都想買,不過見街用果d人都係師奶,o靚妹....總之就係揹到好樣哀既人多.而且大部份用大size既人,個袋都係冇野..真係好肉酸.
不過又好難怪,咁鬼平,d人見用$5000幾就可以買個大件夾抵食既袋,就一定會咁啦~ ...

大宅

係呀o個日我响銅鑼灣見到有個師奶用GM. 但又無乜嘢放. 個袋好"浪". 都幾肉酸咁. 加上個袋又大無拉鏈. 佢又無乜嘢放. 唔知佢驚唔驚响銅鑼灣D咁多人既地方會比人打荷包既呢?? :mrgreen:

原文章由 anpanman 於 07-10-29 12:00 發表
老實講,我初初都想買,不過見街用果d人都係師奶,o靚妹....總之就係揹到好樣哀既人多.而且大部份用大size既人,個袋都係冇野..真係好肉酸.
不過又好難怪,咁鬼平,d人見用$5000幾就可以買個大件夾抵食既袋,就一定會咁啦~ ...

大宅

仲諗嚟仲咩!!都無貨,到有貨時可能成條街都係(依家都係咁情況)到時你想買的意欲已經係"0"呀!!!

我初初都諗住買,但等等下,見到一街都係,我已經唔想再知有無貨,都係另覓新歡吧!!

大宅

I wanna have one ar!! BUT LV said the waiting list is full:-(

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有次我見個C9唔知有冇5呎高, 都揹個最大既, 嘩,揹起上來個袋長到去HIP下面, 超肉酸呀, 雖然大同細都差唔多價錢, 但都要揹得靚先得架

首頁

尾頁

跳至