跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人有興趣group order訂smart fish?

watson 賣$268一盒 (28 包 / 盒, 每日1包)

若group order訂,可以

12 盒 = $2600 (+ 送 1盒) = $200一盒
24 盒 =$4920 (+送2盒) = $189.3一盒

我會要6盒

民房

[quote]原文章由 hyatt 於 07-11-11 00:39 發表

watson 賣$268一盒 (28 包 / 盒, 每日1包)

12 盒 = $2600 (+ 送 1盒) = $200一盒

我會要6盒 ... [/quote〕

我都想要6盒

洋房

回覆 #1 hyatt 的文章

before i try to take record sound.because my son very like to sent out sound..
after..i listen he sing abc song.then
he can speak one two three .
you know baby will learning sound but
not clear ..

別墅

加菲猫

你係咪要6盒?我和你每人要6盒啦,我明日會打俾個sales問下

大宅

訂左未呀..我都想要 6 盒呀..如未訂幫我訂埋可以嗎 ?
我已 pm 電話比你..tks !

別墅

原文章由 Grace01 於 07-11-21 10:52 發表
訂左未呀..我都想要 6 盒呀..如未訂幫我訂埋可以嗎 ?
我已 pm 電話比你..tks !

我仲未訂, 應該會於明日落訂

加菲貓 / lam
請你們儘快留電話給我。

[ 本文章最後由 hyatt 於 07-11-21 12:06 編輯 ]

別墅

原文章由 hyatt 於 07-11-11 00:39 發表

我會要6盒 ...

order

hyatt - 6盒
茄菲貓 - 6盒(請留電話)
lam - 3盒 (請留電話)
grace01 -6盒
celiacat - 2盒

order將於今晚(11月21日截止)

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問你哋截咗order未呢 ?
如未我都想要2盒呀.
tks !

原文章由 hyatt 於 07-11-21 12:05 發表

order

hyatt - 6盒
grace01 -6盒

order將於今晚(11月21日截止)

別墅

原文章由 雲兒白 於 07-11-21 14:34 發表
請問你哋截咗order未呢 ?
如未我都想要2盒呀.
tks !

hyatt - 6盒
grace01 -6盒
雪白兒 - 2盒

別墅

我都想訂多4盒

民房

回覆 #10 hyatt 的文章

i want two ,thanks

複式洋房

Hi Hyatt,
I just read your post today, if possible, would you please order 3 boxes for me. I have alraedy pm you my phone number.

Sorry for the inconvenience.

別墅

Dear all

please see group order as follows:

hyatt - 9盒
grace01 -6盒
雪白兒 - 2盒
flam 1975 - 4盒
NgYingYan - 2盒
monmonchiu - 3盒

total order: 26盒(hk$190/盒)

加菲貓 and lam, 因找不到你們,所以今次不能預你們了!sorry!

請各媽咪於11月25日(星期日)前各自入數到以下smart fish的account:

HSBC: 534-802236-001
Standard Chartered: 003-956-1-012199-6

並於11月25日前將你的入數紙連同你的姓名、電話、地址、所訂之數量及註明是group order fax 給smart fish公司(fax: 25072829)

個sales會於下星期一打給我confirm集齊,然後會於下星期尾會打電話約大家送貨日期和時間的

另外,大家可以加$15換《5Q令孩子更聰明》一書
(價值$69,內容教導父母如何將小朋友的5Q,包括IQ、EQ、AQ、CQ及FQ提升) ,若果要買的話,請入數時加埋$15

若有任何問題,可致電給我(我己pm我的電話)

http://www.baby-kingdom.com/iframe/synco_07feb_landing.php

[ 本文章最後由 hyatt 於 07-11-22 12:54 編輯 ]

複式洋房

回覆 #1 hyatt 的文章

Dear Hyatt,
Thankyou. I have already fax my deposit slip to Smartfish.

別墅

今次miss咗添....請問你地下次訂會幾時啊???或者可否PM 個sales電話比我啊...我想訂啊....many thank

原文章由 hyatt 於 07-11-22 12:31 發表
Dear all

please see group order as follows:

hyatt - 9盒
grace01 -6盒
雪白兒 - 2盒
flam 1975 - 4盒
NgYingYan - 2盒
monmonchiu - 3盒

total order: 26盒(hk$190/盒)

加菲貓 and lam, 因找不到你們,所以今 ...
有你常在,使我感到幸褔。。。感激當我遇上。。。

別墅

原文章由 monmonchiu 於 07-11-23 08:33 發表
Dear Hyatt,
Thankyou. I have already fax my deposit slip to Smartfish.

若大家過左數,請在此留言或pm我

[ 本文章最後由 hyatt 於 07-11-23 23:45 編輯 ]

別墅

原文章由 gutwong608 於 07-11-23 10:51 發表
今次miss咗添....請問你地下次訂會幾時啊???或者可否PM 個sales電話比我啊...我想訂啊....many thank

我己pm電話給你
若有媽咪臨時唔訂,你或者可以補上啊~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hyatt,
我在噚日朝早已入數 $395.00 (2盒 + 一本5q )
tks !

大宅

岩岩睇到原來會送兩盒..係咪會分返比咁多位 mami 呢 ?
定係會點呢 ?

別墅

原文章由 Grace01 於 07-11-24 15:44 發表
岩岩睇到原來會送兩盒..係咪會分返比咁多位 mami 呢 ?
定係會點呢 ?

原本$4920係24盒,即$205一盒
咁送2盒,所以平均每盒$189.23 (即$4920/26盒)(齊頭$190一盒,因本來sales話唔會分開送咁多個地址架,後來我見佢肯分6個地址送,零頭咪俾佢囉)

fyi,我知2月媽咪會人地訂6x盒都係送3個地址,今次個sales都算係咁架喇!

原本只得25盒order,我自己要多一盒,整夠26盒!

[ 本文章最後由 hyatt 於 07-11-24 18:36 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至