自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

頭條日報有GC印花換
$199 - Phonics kingdom 1-2
$119 - 三字經

哩個價錢抵唔抵呀?

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都諗緊買唔買三字經好呀

原文章由 可樂皓皓 於 07-12-6 10:01 發表
頭條日報有GC印花換
$199 - Phonics kingdom 1-2
$119 - 三字經

哩個價錢抵唔抵呀?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

what is 三字經?

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 頂級美人 於 07-12-6 10:25 發表
what is 三字經?

人之初, 性本善...

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

大宅

what is the use of studying 三字經?

禁止發言

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

原來如此............

大宅

咁套Phonics Kingdom抵唔抵?有冇人買左呀?

洋房

若果未買過的都值得一買,平好多,我今朝一早就去買了,也致電該公司問過,內容沒分別,只是書本由2本變成26本(每個英文字一本),都幾好,$199,抵買(我記得平時果set好似要成$3xx)

到12:00再想去幫朋友買時已經sold out!唔知會否再入貨?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

今日去7仔買野見到有個uncle買,8掛問,不用coupon買左,199ok~得番last2 set

大宅

唔該, 有無媽咪有三字經印花而無用, 可給我呀, , 唔該, 謝!!!!!!

子爵府

係呀,,我係大圍都買左,,又係冇印花都比我買呀!!
我知中環有幾間7仔都可以唔洗印花就買到呀...
冇印花既媽媽可以去試下呀!!!:mrgreen:

原文章由 apple_lee 於 7/12/2007 17:56 發表
唔該, 有無媽咪有三字經印花而無用, 可給我呀, , 唔該, 謝!!!!!!

大宅

原文章由 最愛小朋友 於 07-12-7 19:18 發表
係呀,,我係大圍都買左,,又係冇印花都比我買呀!!
我知中環有幾間7仔都可以唔洗印花就買到呀...
冇印花既媽媽可以去試下呀!!!:mrgreen:

咁................., 唔好意思, 可唔可以比果D地址我呀, 又或者有無電話可以比我打去問問呀, 唔該......, THANKS!!!!

子爵府

我知大圍顯徑邨商場間7仔一定唔洗印花...
因為我係果度買既:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

原文章由 apple_lee 於 7/12/2007 23:46 發表

咁................., 唔好意思, 可唔可以比果D地址我呀, 又或者有無電話可以比我打去問問呀, 唔該......, THANKS!!!!

男爵府

畀面勳章

原文章由 最愛小朋友 於 07-12-8 00:11 發表
我知大圍顯徑邨商場間7仔一定唔洗印花...
因為我係果度買既:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

邊個知油麻地同旺角邊間7仔唔洗印花都可以買呢?

民房

求其搵間入去問,都有機會得..........

男爵府

畀面勳章

原文章由 sharklui 於 07-12-8 01:38 發表
求其搵間入去問,都有機會得..........

我試過啦,無得買!想問邊間有得買?

首頁

尾頁

跳至