美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

平時我都幾懶洗CON
但剛剛睇電視, 見到原來Con清潔得唔乾淨係咁嚴重
我就想睇下有冇d洗CON既用品
結果比我搵到洗CON機/ 樽, 大家會用咩方法洗CON呢?
同埋洗CON機/樽, 邊樣好D????THANKS!!!!
買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我都有戴con,不過係每個月換一次,唔駛甘煩

大宅

咁要不要晚晚洗? 一個月換一次con大約要幾錢?

原文章由 BB200200 於 07-12-9 19:05 發表
我都有戴con,不過係每個月換一次,唔駛甘煩

複式洋房

i wanna know too
其實我已經由年戴轉到月戴再轉到兩星期架喇
好怕自己對眼再出事
但又懶....haha...
因為朋友話兩星期其實最好都一兩日碎一次...

買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

子爵府

我帶緊1-day moist呀
其實都真係好鬼﹐要成$14日:-( :-(
不過真係舒服好多 我真係feel到對眼呼吸到

所以而家有時都會帶返眼鏡﹐慳得就慳啦嘛

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章

我帶一個月果D
平時帶前會用CON水捽捽佢先帶
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

戴1個月或者兩星期個D, 都要好似長戴CON咁每日洗同浸CON, 消毒同清除CON 上面嘅烏糟野.

我以前有戴兩個星期個款, 因為係日日戴, 而且時間都幾長, 有14-5個鐘, 雖然有日日洗同浸, 不過通常到第十日到, 我會覺得對眼好易乾同澀, 要開過對新嘅嚟戴.

而家改咗用1-DAY, 雖然貴D, 但係覺得乾淨咗同對眼冇咁易乾

[ 本文章最後由 kiki.kiki 於 07-12-10 14:01 編輯 ]

洋房

其實用洗CON機真係麻麻嫁咋 !=]
因為醫生都叫唔好用!
想乾淨D 不如戴1個月即棄 =]

首頁

尾頁

跳至